Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

​Συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Γιώργο Σαχίνη για το σημερινό δημοψήφισμα στη Σκωτία

Συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Γιώργο Σαχίνη (Ράδιο 984) για το σημερινό δημοψήφισμα στη Σκωτία και τις ευρύτερες επιδράσεις του στην ολοένα και πιο επιθετική διαμόρφωση της Νέας Διεθνούς Τάξης και των αντιστάσεων προς αυτή.

Με βάση την περιγραφή των συντελεστών της εκπομπής:

"Το δημοψήφισμα στη Σκωτία , είναι βαθύτατα πολιτικό χωρίς να παραγνωρίζει κανείς και το ιστορικό υπόβαθρο.


Αποτελεί ίσως το πιο χτυπητό παράδειγμα του σκιρτήματος των λαών και στη Ευρώπη στην αυτοδιάθεση, βλέποντας ότι οι πολιτικές-οικονομικές και πνευματικές ελίτ των χωρών τους, έχουν παραδοθεί πλήρως στην παγκοσμιοποίηση και την κυριαρχία της Υπερεθνικής Ελίτ που διαμορφώνουν την Νέα Διεθνή Τάξη.

Αυτό εκτιμά ο έλληνας στοχαστής που ζει στο Λονδίνο Τάκης Φωτόπουλος μιλώντας στον 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη.

Μάλιστα ο εμπνευστής της πολιτικής πρότασης της «Περιεκτικής Δημοκρατίας» μίλησε για ένα πρωτοφανές όργιο «τρομοκρατίας» της οικονομικής, πολιτικής και μιντιακής ελίτ στη Μεγάλη Βρετανία ώστε να υπερψηφιστεί το «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας με τη συμμαχία και της υπερεθνικής ελίτ που δεν θα ήθελε να δει αναβίωση ενός κύματος επιστροφής σε κυρίαρχα έθνη-κράτη, την ώρα που επιχειρεί να περάσει την παγκοσμιοποίηση σε ανώτερο στάδιο , τώρα που επιχειρεί να υποτάξει ακόμη και τα σχέδια για άλλους υπερεθνικούς πόλους, που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ο αντίπαλος πόλος στη Νέα Διεθνή Τάξη, όπως της Ευρω-ασιατικής Ένωσης της Ρωσίας. "




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο