Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα

Στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/12/2014) η εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.


Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, ο Δήμος Θηβαίων, με χαρά και αισιοδοξία και σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα προβλήματα,  αντέταξε τον εθελοντισμό, τη δημιουργικότητα και τη θέληση και έκανε πραγματικότητα μια υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.  

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοτικός υπάλληλος κ. Μιχάλης Κολλημένος και την πλαισίωσαν μουσικά η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου και  η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Χριστίνας Μιχαλάκη, οι παραστάσεις των οποίων μάγεψαν το κοινό!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα στους δημότες και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία,   ο Σύλλογος Γυναικών “Ισμήνη”, το Κ.Α.Π.Η. Θήβας, ο Σύλλογος  Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και  η  “ΧΕΝ  Θήβας”. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών από ζαχαροπλαστεία,  αρτοποιεία και super market της περιοχής.

Την τιμητική τους  φυσικά  είχαν  οι μικροί δημότες,  με τους “Αμπάρζαλους” να τους διασκεδάζουν με face painting και μπαλονοκατασκευές και τον  Άγιο Βασίλη, επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης να τους μοιράζει δώρα. Οι “Αμπάρτζαλοι” ήταν προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Σανιδάς, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Ψυχογιός και Γ. Αναστασίου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε :

“Oι εκδηλώσεις μας έχουν ως κέντρο του ενδιαφέροντός  μας κυρίως τα παιδιά , καθώς σε αυτά ανήκει το μέλλον και προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε με αυτό τον τρόπο, ένα μέρος της χαράς και της ελπίδας που μας δίνει η παρουσία τους. Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, προσπαθήσαμε  φέτος, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, να στολίσουμε την πόλη μας με διακριτικό, συμβολικό και οικονομικό τρόπο, ώστε να αναδείξουμε το γιορτινό χαρακτήρα σε όλη την έκταση του Δήμου, που όπως γνωρίζετε είναι  πολύ μεγάλη. Στην προσπάθειά μας αυτή, προστέθηκαν και οι εθελοντικές παρουσίες και συμμετοχές που χαίρουν της εκτίμησής μας και  αναδεικνύονται με τον πιο έντονο τρόπο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση πράξεων αγαθών και επωφελών για το κοινωνικό σύνολο χωρίς ιδιοτέλεια. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετέχουν και όλους όσους εργάστηκαν για την αποψινή εκδήλωση αλλά και τον στολισμό της πόλης” .



Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί
για τη συμμετοχή τους στην εορταστική εκδήλωση :

·         Τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας και τους “Αμπάρτζαλους” (διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων)
·         Την εταιρεία ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ Clobal Wire ΑΒΕΤΕ, που προσέφερε τις μπάλες του δέντρου και μέρος του στολισμού της πόλης
·         Την Κατασκευαστική-Τεχνική Εταιρεία  “ΤΗΚ”, την Τεχνική Εταιρεία “Δ. Κοροπούλης ΜΕΠΕ” και  την  “Εργοδομική Βοιωτίας ΑΒΕΤΕ “ για τα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά.
·         Το Ανθοπωλείο “Flowers Club- Γιάννης Στεργιόπουλος” για το στολισμό της εξέδρας
·         Την Εταιρεία εξοπλισμού και τροφοδοσίας  χώρων μαζικής εστίασης “Λούκος”
·         Το εργοστάσιο πλαστικών ειδών “Μόρνος Α.Ε”
·         Τα σούπερ μάρκετ “Σταμάτης”,  “ΑΒ Βασιλόπουλος”,  “LIDL”  και  “My Market”
·         Το Εργαστήρι σφολιάτας «Ανδρέας Μπουσιός»
·         Το οινοποιείο της “ΙΝΟ”
·         Τα ζαχαροπλαστεία : “Bitter Sweet”, “Basil”, “Nostos”, “Select”, “Snoopy”, “Πευκάκι”  και “Πολίτικα Γλυκά της Βούλας”
·         Τα αρτοποιεία : “ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ” και  “ΣΚΟΝΤΙΝΗΣ” 
·         Τα καταστήματα “Θεοδώρου Καλομοίρα” και “Αμπαλάζ- Μαρία Αποστόλου” (είδη δώρων -στολισμοί) για τις συσκευασίες δώρων που μας προσέφεραν.
·         Το κατάστημα παιχνιδιών και εποχικών ειδών “Τweety” για τις κορδέλες που στόλισαν το δέντρο
·         Τα Μ.Μ.Ε.  για τη δημοσιογραφική κάλυψη
·         Το Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη”
·         Το “ΚΑΠΗ” Θήβας
·         Το Σύλλογο “Διρκαίος Κύκνος”
·          Τη  “ΧΕΝ Θήβας”
·         Τη Μικτή Χορωδία του Δ.Ο.Θ.  και την κα Χριστίνα Μιχαλάκη
·         Την παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου της ΔΗΚΕΘ και την κα Νίκη Πανταζάτου
·         Τις εθελόντριες  Αικατερίνη Κάλτσα, Αιμιλία Τσοκανή και τον μικρότερο σε ηλικία εθελοντή μας Σπύρο Ψούνη. 
·         Τους δημοτικούς υπαλλήλους κ. Μιχάλη Κολλημένο για την παρουσίαση της εκδήλωσης και  κ. Κώστα Μαργαρίτη για την ηχητική κάλυψη αυτής.
·         Όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων και του Δ.Ο.Θ. , που εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ο καθένας με την αρμοδιότητά του.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
















Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

4 σχόλια:

  1. o dhmos uhbaivn diorganonei oraies ekdhlvseis polla synxarithria tima ton polith kai thn kalh koinonia meleths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ
    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΟΣΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο