Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες στους Google Maps;

Με αφορμή τη λήψη της πρώτης φωτογραφίας πριν από 81 χρόνια, το σημερινό doodle της Google είναι αφιερωμένο στο θρυλικό τέρας της λίμνης του Λοχ Νες στη βόρεια Σκωτία.
Αυτό όμως που αναθέρμανε το ενδιαφέρον για το τέρας του Λοχ Νες, είναι μία φωτογραφία μέσα από τοGoogle Maps. Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο τι απεικονίζεται, ωστόσο είναι αρκετό για να προκαλέσει και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου για τον μύθο.

Το στιγμιότυπο των Google Maps με κάτι-σαν-τέρας να βρίσκεται μέσα στη λίμνη.
Το σημερινό Google Doodle για το τέρας του Λοχ Νες
Παράλληλα με το επετειακό doddle, η Google, μέσα από το blog της υπηρεσίας Google Maps, ανακοίνωσε την εικονική περιήγηση στη λίμνη του Λοχ Νες μέσα από το Google Street View, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ψάξουν για την Νέσι.
Η λίμνη του Λοχ Νες ενώ δεν είναι μεγάλη σε διαστάσεις, ο όγκος του νερού είναι μεγαλύτερος από όλες τις λίμνες Αγγλίας και Ουαλίας αθροιστικά, λόγω του μεγάλου της βαθους που φτάνει τα 240 μέτρα [800 πόδια]. Στο site της Google θα δείτε και μερικές υποβρύχιες λήψεις.
Υποβρύχια λήψη του Google Street View από τη λίμνη του Λοχ Νες
Τέλος, η Google δημοσίευσε video από τις έρευνες των πραγματικών εξερευνητών του Loch Ness & Morar Project, να ανακαλύψουν την Νέσι στη λίμνη.
Κύρια εικόνα του άρθρου: "Lochneska poboba museumofnessie" από τον StaraBlazkova, Wikimedia Commons
pcmag

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο