Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Από την πρώτη πρωινή ώρα του Σαββάτου,27/6/,  τα θεμέλια αυτού του οικοδομήματος, -  που ξεκίνησε από τα καρτέλ του άνθρακα και του χάλυβα – και  που όνομάζεται σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση, άρχισαν να τρίζουν επικίνδυνα.
            Δεν νομίζω πως υπάρχει οποιοσδήποτε σοβαρός και πολιτικά ώριμος άνθρωπος, που να νομίζει, πως αυτή η διαφαινόμενη διάλυση της Ε.Ε., είναι έργο του αμούστακου Πρωθυπουργού μας  και του γραφικού έως αστείου Υπ. των Οικονομικών μας.
            Και πως θα μπορούσε άλλωστε να αφήνουν οι Οικονομικοί γίγαντες του πλανήτη, που λέγονται ΗΠΑ  και  Ε.Ε. , να ελέγχουν την τύχη τους, μερικά  γραφικά άτομα, με ανοιχτά πουκάμισα και κασκόλ.  Θα μπορούσε ποτέ;
            Επειδή όμως υπάρχει μία λανθασμένη εντύπωση του κόσμου γι’ αυτό το οικοδόμημα της Ε.Ε.  να θυμίσουμε περιληπτικά, κάποια σημαντικά στοιχεία, που συνδέονται και δεν είναι άσχετα με το σήμερα.

            Μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου και μετά  την ήττα και την  άνευ όρων παράδοση των Γερμανών και των συμμάχων τους, η Γερμανία μηδενίστηκε ως κράτος και έχασε κάθε είδους νομική υπόσταση. Δεν ήταν δηλαδή, μόνο ηττημένη,  αλλά στην κυριολεξία εκμηδενισμένη.   ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ  ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ.
 Αντί όμως να την κομματιάσουν  και να μοιράσουν τα εδάφη της στους νικητές, την άφησαν να φαίνονται ως κράτος,  αλλά ιδρύθηκε τότε με τους νόμους του Άιζενχάουερ, που δεν λειτουργούσε ως ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως καθαρά πρωτεκτοράτο των Άγγλων, Γάλλων και Αμερικανών.  Τους Ρώσους τους έβγαλαν έξω από τον έλεγχο της Δυτικής Γερμανίας, αφού τους έδωσαν το κομμάτι της Ανατολικής Γερμανίας.

Η Γερμανία λοιπόν μέχρι σήμερα, τυπικά είναι υπό τον έλεγχο των Αγγλοσαξώνων, αφού ισχύουν ακόμα οι νόμοι του Άιζενχάουερ. Και μέσα στους ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ νόμους του Άιζενχάουερ,  υπάρχει και νόμος που καθιστά άκυρους τους οποιουσδήποτε μεταγενέστερους νόμους ψηφίσει από μόνη της η Γερμανική Βουλή.
Μετά όμως από το 1965 και παρά την απαγόρευση του Άιζενχάουερ, δημιουργήθηκε μέσα στην Γερμανία ένας πυρήνας εθνικόφρονων, που αποφάσισε να πάρει την κυβέρνηση και την οικονομία της Γερμανίας από τον έλεγχο των Αγγλοσαξώνων. Μιας Γερμανίας όμως που στήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τους Αγγλοσάξωνες. Όπως και μιας Ε.Ο.Κ. που επίσης έγινε με την βοήθεια των Αγγλοσαξώνων. 

Αυτό σιγά σιγά οι Γερμανοί το κατάφεραν και φθάσαμε στο σήμερα, όπου ο σκληρός Γερμανικός πυρήνας, έχει αποκτήσει σημαντική επιρροή και έλεγχο στην Ευρωζώνη.  Αλλά οι Αγγλοσάξωνες, ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν το διαλύουν. Έτσι έβαλαν στόχο, να διαλύσουν το οικοδόμημα της Ε.Ε., που δεν το ελέγχουν αυτοί, αλλά  ο σκληρός Γερμανικός πυρήνας.
Έτσι η Ελλάδα αποτελεί για τους Αγγλοσάξωνες, τον “Δούρειο ίππο” που θα γκρεμίσει την Ε.Ε.  Και η “Αριστερή” Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας τις εντολές των ΗΠΑ, ξετινάζει την Ευρώπη, μαζί με την Ελλάδα.

Η προηγούμενη κυβέρνηση που προώθησε τα Αγγλοσαξωνικά συμφέροντα ήταν η κυβέρνηση του ΓΑΠ, που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και έδωσε την δυνατότητα στους Αμερικανούς να “ακουμπήσουν” Ευρώπη.
Αλλά άν θυμάστε έκανε και κάτι άλλο, για το οποίο ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και άλλοι του σκληρού Γερμανικού πυρήνα, τον έβρισαν με βρισιές πεζοδρομίου. Ήταν την ημέρα που ξεστόμισε μόνο ως απειλή, την διεξαγωγή  ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑΤΟΣ.

Το δημοψήφισμα το είχαν ως σχέδιο από τότε  και  ήταν το δυνατό όπλο των ΗΠΑ κατά της Ε.Ε.  Μπορεί όμως τότε να έμεινε μόνο ως απειλή, αλλά η οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι τράπεζες της Ε.Ε. ήταν τρομακτικές. Γι’ αυτό και τον έβρισαν χυδαία οι Ευρωπαίοι. Μέσα σε 36 ώρες έκαναν “φτερά” από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες , περίπου 1.8 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ και τα φορτώθηκαν αυτά οι Αμερικάνικες και οι Ασιατικές τράπεζες.  Εκείνη την νύχτα που οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες έβλεπαν τον “χάρο”, στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη έκαναν πάρτυ και άνοιγαν κιβώτια με Γαλλικές σαμπάνιες.
Το δημοψήφισμα τότε δεν προχώρησε και ο ΓΑΠ τελείωσε πολιτικά, για έναν απλό λόγο.  Γιατί βρήκε μεγάλη αντίδραση μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, αφού οι περισσότεροι ήταν φιλογερμανικά στελέχη, με πρώτον τον αντιπρόεδρο και μετέπειτα πρόεδρο Ε. Βενιζέλο.  Αλλά η ζημιά,  στο βαθμό που μπορούσε , είχε γίνει.

Σήμερα ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ την Οικονομική ζημιά της Ευρώπης, που το δημοψήφισμα δεν έμεινε στην απειλή, αλλά εξαγγέλθηκε με διαδικασία  “fast track” στον λαό, και ψηφίστηκε από την Βουλή την ίδια μέρα;

Μήπως μπορείτε να υπολογίσετε τις μεταφορές κεφαλαίων που θα γίνουν από αύριο, προς τις Αμερικάνικες και Ασιατικές τράπεζες;  Σας λέω πως αν οι Γερμανοί δεν διαθέτουν κάποιον ισχυρό τρόπο για  να ακυρώσουν το δημοψήφισμα,  δεν θα χρειαστεί να πάμε σε δημοψήφισμα. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή,  θα έχει “βουλιάξει” η Ευρώπη.   

Και ο μόνος τρόπος που βλέπω να μπορεί να ακυρωθεί το δημοψήφισμα, είναι η άρνηση του “Πάκη”, o οποίος δεν μπορώ να πω ότι ελέγχεται από τους Αμερικανούς.  Ξέρετε εδώ που έφθασαν τα πράγματα,  δεν κρύβεται κανένας.  Ο πόλεμος πήρε μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις για την Ευρωζώνη.  Γι’ αυτό και βλέπουμε πλέον να συγκρούονται τα φιλογερμανικά με τα φιλοαμερικανικά συμφέροντα, σε επίπεδο Βουλής και σε επίπεδο ΜΜΕ.

   Από δω και πέρα όπως καταλαβαίνετε η κάθε μέρα μετράει 1.5 ΔΙΣ εκκροές από την Ελλάδα και 1 με 1.5 ΤΡΙΣ εκκροές από την Ευρώπη. Και όσο θα προχωράει η εβδομάδα, αυτό θα κορυφώνεται. Και φυσικά δεν μιλάμε καθόλου για τα Χρηματιστήρια.
Αυτή είναι η εικόνα που θα αντιμετωπίσουν από αύριο οι Ευρωπαίοι “εταίροι”, που τόσα χρόνια αντί να εξαφανίσουν το μικρό οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος , που οι ίδιοι δημιούργησαν, φρόντισαν να το γιγαντώνουν για να αισχροκερδούν αυτοί, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες.
Αυτό που θα υποστούν, είναι αυτό που έσπειραν.

Αλλά για να πούμε και τα του “οίκου”  μας,  το δημοψήφισμα είναι και δική μας καταστροφή.  Γιατί ότι και να απαντήσουμε,  η Ελλάδα οδηγείται στην καταστροφή.  Το ΝΑΙ σημαίνει πλήρης οικονομική εξαθλίωση,  με μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας  και τις τιμές όλων των βασικών προϊόντων μεγαλύτερες της Ελβετίας. Κάτι που για να μην ξεχνιόμαστε,  ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
  Και το ΟΧΙ σημαίνει χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης,  με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός της κυβέρνησης, για να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Βέβαια όσοι παρακολουθούν θα έχουν προσέξει πως αυτό το γράφω πριν τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου  και το φωνάζω μέχρι σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν ήρθε με σχέδιο να κυβερνήσει την Ελλάδα, αλλά για να την πτωχεύσει εντός του ευρώ και να διαλύσει έτσι την Ευρωζώνη.   Ήρθε δηλαδή για να βάλει σε λειτουργία τον “ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ”.

Δεν έχει κάνει λοιπόν ΚΑΝΕΝΑΝ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για την περίπτωση της χρεοκοπίας. Αντίθετα,  αυτό που κάνει, είναι να αποδυναμώνει την χώρα σε επίπεδο εθνικής άμυνας και δημόσιας τάξης  και να αφήνει ανεξέλεγκτη την λαθρομετανάστευση. Αυτά είναι βόμβες για την χώρα σε περίπτωση χρεοκοπίας. Ενώ κανονικά, αφού επιλέγει την διαμάχη στην “κόψη του ξυραφιού”, έπρεπε να έχει άμεσα οικονομικό σχέδιο, ώστε η χώρα να μην μείνει από ρευστό σε περίπτωση χρεοκοπίας.
Επίσης  έχει και την δυνατότητα μονομερούς διαγραφής μέρους του χρέους και στάση πληρωμών, από πλευράς Ελλάδος, αφού μεγάλο μέρος του χρέους έχει διαπιστωθεί πως είναι παράνομο, ειδεχθές, απεχθές.

Αυτά φυσικά τα γνωρίζουν, αλλά βλέπετε πως δεν ενεργούν σύμφωνα με τα δικαιώματα που έχει η Ελλάδα, κατά το διεθνές δίκαιο. Γιατί άραγε;
Γιατί είπαμε.  Το σχέδιο των Αμερικανών δεν μιλάει για σωτηρία της Ελλάδος, αλλά για καταστροφή της που θα συμπαρασύρει και την Ευρωζώνη.
“ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” των ΗΠΑ λοιπόν η Ελλάδα,  για να Αλώσει την Ευρωζώνη, καταστρέφοντας φυσικά και την Ελλάδα.

Αυτός είναι ο Τσίπρας  και αυτή είναι η “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” και τα δεκανίκια των ΑΝ.ΕΛ.  Μόνο που έπρεπε να τους λένε “Ανεξάρτητους προδότες”,  γιατί αυτό το σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος, μόνο προδότες θα το υπηρετούσαν.   ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Από Αύριο λοιπόν τα ΣΠΟΥΔΑΙΑ. Και από αυτό που εκτιμώ,  με βάση ότι βλέπω, μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα τελειώσει αυτή η πράξη του “έργου”.  Μετά θα πάμε σε άλλο “κεφάλαιο”. 

Ένα “κεφάλαιο” που κάποιοι το επιθυμούν και κάποιοι το απεύχονται. Αλλά στην ζωή ευτυχώς υπάρχει και η Θεία Δικαιοσύνη, που έρχεται εκείνη η ώρα,
που ο καθένας ΘΕΡΙΖΕΙ,  αυτά που ΕΣΠΕΙΡΕ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο