Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έκτακτο Eurogroup την Τετάρτη (01/07)

Νέο έκτακτο Eurogroup θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τέταρτη 1 Ιουλίου.
Λίγο μετά τις 21.00 ολοκληρώθηκε η έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, η οποία ξεκίνησε στις 20.00 ώρα Ελλάδος.
Η τηλεδιάσκαψη θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη (01/07) το πρωί ώστε οι Υπουργοί Οικονομικών να εξετάσουν τις προτάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης
 «Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους», ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Με τη νέα αυτή πρόταση - που αφήνει εκτός το ΔΝΤ - αποδεικνύει ότι παραμένει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ από το πρωί επιμένουν οι πληροφορίες για νέο γύρο συνομιλιών Αθήνας - Βρυξελλών και τηλεφωνικών επαφών του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με Γιούνκερ, Ντράγκι και Σουλτς.
Την είδηση ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Eurogoup είχε ακυρώσει την τελευταία στιγμή την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL.
Ο παρουσιαστής Φριτς Βέστερ του RTL, που κάνει συνήθως τη συνέντευξη, είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είναι επίσης ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, από όπου τον ενημέρωσαν πως ο υπουργός λυπάται που δεν μπορεί να παρευρεθεί, λόγω «επείγουσας υποχρέωσης».

newsbomb



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο