Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Α. Τσίπρας: Δεν θα ζητήσουμε την άδεια για να αποφασίσουμε για το μέλλον μας

Το δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι οι εταίροι, τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, Β. Σόιμπλε και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν θα ζητήσει την άδεια τους, για να αποφασίσει για το μέλλον της.

Παράλληλα, σημείωσε πως η σημερινή ημέρα θα μείνει στην κοινή ευρωπαϊκή μας ιστορία με μελανά χρώματα, όχι μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν έξω και πέρα από κάθε θεσμική διαδικασία να συνεδριάσουν αποκλείοντας έναν ισότιμο εταίρο, αλλά και γιατί αμφισβητήθηκε από υπουργούς Οικονομικών το δικαίωμα ενός κυρίαρχου λαού να αποφασίσει δημοκρατικά για το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημείωσε πως οι πολίτες δεν πρέπει να φοβηθούν από τους εκβιασμούς.

«Ας αναλογιστούν κάποιοι ότι οι εκβιασμοί φέρουν αντίθετα αποτελέσματα Η αξιοπρέπεια ενός λεηλατημένου λαού δεν είναι παιχνίδι. Χθες μας εκβίαζαν με τη ρευστότητα, σήμερα με τις τράπεζες, κάποτε και οι εκβιασμοί στερεύουν. Το μόνο που σήμερα έχει να φοβηθεί ο ελληνικός λαός μετά από τόσα χρόνια λεηλασία είναι ο φόβος», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο