Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε Θήβα και Κάστρο

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το περασμένο Φεβρουάριο, από πρατήριο υγρών καυσίμων και περίπτερο, σε περιοχές της Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο  υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 30 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα οι δράστες:

•    Μεσημβρινές ώρες της 17-02-2015, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των (2.620) ευρώ.


•    Μεσημβρινές ώρες της 19-02-2015, μετέβησαν σε περίπτερο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, όπου επίσης με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο