Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της Μάχης των Λέυκτρων.

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων, Πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, εκδήλωση στο χώρο του Τροπαίου των Λεύκτρων, με αφορμή την επέτειο της Μάχης των Λέυκτρων.  

   O κ. Κων/νος Μπουραζέλης, Καθ. Αρχαίας Ιστορίας και Αναπλ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρθηκε στην σημασία της μάχης των Λέυκτρων στην εξέλιξη της Ελληνικής ιστορίας, ενώ ο κ. Νικόλαος Νόκας, Αντιπτέραρχος ε.α. και Συγγραφέας, στην αναστήλωση του μνημείου. Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή του ντοκυμαντέρ μικρού μήκους, « Από την ΕΥΤΡΗΣΗ στη ΜΑΧΗ των ΛΕΥΚΤΡΩΝ » .


  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασ. Γολεμάτης, ο Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α, Ναύαρχος κ. Χρ. Λυμπέρης και πλήθος κόσμου.

   Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και  την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας για την παραχώρηση του χώρου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στους ομιλητές κ. Κων/νο Μπουραζέλη και κ. Νικόλαο Νόκα.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο