Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία η έναρξη των εκδηλώσεων “Επαμεινώνδεια 2015” στα Λεύκτρα

Με φεστιβάλ παραδοσιακού χορού και γλεντιού ξεκίνησαν, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις “Επαμεινώνδεια 2015” του  Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου  Λεύκτρων.






Στο φεστιβάλ συμμετείχαν  τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “Λάιος” και του  Συλλόγου Ερυθρών "Το Κριεκούκι", ενώ οι δάσκαλοι της Μουσικής Σχολής “Χρόνης Αηδονίδης” τους συνόδευσαν με τις μελωδίες τους και κράτησαν στη συνέχεια συντροφιά στους παραβρισκόμενους με ένα όμορφο παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί, στην κεντρική πλατεία Λεύκτρων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αποστόλου Αναστάσιο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση και την πρωτοβουλία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε , η ανάγκη για ψυχαγωγία, μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική καθώς οι πολίτες αντλούν δυνάμεις και ηθικό, πολύ περισσότερο, όταν οι σύλλογοι που τις διοργανώνουν διακρίνονται με τη δράση τους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους”.


Τα “Επαμεινώνδεια 2015” θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Αυγούστου και περιλαμβάνουν εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού. 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο