Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Στα χέρια της κυβέρνησης η πρόταση των θεσμών για το νέο μνημόνιο

Αποτελείται από 26 σελίδες – Συντάσσεται η ελληνική απάντηση

Στα χέρια της κυβέρνησης βρίσκεται από το Σάββατο το απόγευμα η πρόταση των τεσσάρων θεσμών για τη νέα συμφωνία-μνημόνιο με την Ελλάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.
Η πρόταση, που αποτελείται από 26 σελίδες, απεστάλη στην ελληνική κυβέρνηση και –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης με τους Αλ. Τσίπρα, Γ. Δραγασάκη, Ευκλ. Τσακαλώτο, Γ. Σταθάκη και τον επικεφαλής των Ελλήνων εμπειρογνωμόνων Γ. Χουλιαράκη.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως από αργά το βράδυ του Σαββάτου (8.8.) ξεκίνησε η σύνταξη της ελληνικής απάντησης.
Στις ελληνικές θέσεις περιλαμβάνονται επιμέρους παρατηρήσεις σε σημεία των προτάσεων των θεσμών και όπως μας αποκάλυψε στέλεχος της κυβέρνησης, οι παρατηρήσεις, ενστάσεις και αντιπροτάσεις είναι απόλυτα τεκμηριωμένες, πολιτικά, τεχνικά και νομικά.
Έχουν τύχει αξιόπιστης τεχνικής και νομικής τεκμηρίωσης και υπάρχει η προσδοκία ότι θα γίνουν αποδεκτές.
Σε κάθε περίπτωση η εκτίμηση του Μαξίμου είναι, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε τελική συμφωνία, η οποία θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες απ’ την ελληνική Βουλή και πάντως το αργότερο μέχρι τις 18 Αυγούστου, ώστε στη συνέχεια να ψηφιστεί και από κοινοβούλια χωρών-μελών της Ε.Ε. και στις 20 Αυγούστου να αρχίσει η εκταμίευση ποσών προς την Ελλάδα.

newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο