Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ … ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι
Σας ευχόμαστε καλή Συλλογική Χρονιά, με ηδείς καρπούς για τα χωριά μας. Ως γνωρίζετε η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, δηλαδή η ένωση όσων αντλούν την καταγωγή τους από τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας, ζουν και εργάζονται μόνιμα στη Νέα Ιωνία έχει αναγάγει σε αποστολή της, τη στοχευμένη ανάδειξη των ναμάτων της Ελληνικής Παράδοσης, εκείνης δηλαδή που διαμορφώνει την ιδιοπροσωπία μας σήμερα.
Στην κατεύθυνση αυτή εργάζονται άνθρωποι, αθόρυβα, εμμελώς και παραγωγικά.  Έτσι έχουμε καταφέρει από 8 ετών να λειτουργούμε ανελλιπώς 3 πολυπληθέστατα Χορευτικά Τμήματα στον Περισσό και στην Αλσούπολη, νεανικά Χορευτικά Τμήματα και το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού. Η Παράδοση για εμάς ως κληρονομιά είναι ένα χρέος και μια δυνατότητα. Όλα όμως νοηματοδοτούνται από τα πρόσωπα που την υπηρετούν.
Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ενώσεώς μας, ομόφωνα αποφασίσαμε  να απευθυνθούμε  σε κάθε Σύλλογο Ρουμελιωτών και όχι μόνο στην περιοχή της Αττικής.
Θα αποτελέσει ύψιστη τιμή για εμάς, έχοντας τη μακροβιότερη εμπειρία ως Σωματείο στους Παραδοσιακούς Χορούς στη Νέα Ιωνία,  να καλωσορίσουμε όλα τα νέα παιδιά σας (μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης ) στα νεανικά μας Τμήματα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για οποιονδήποτε.
Τα μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και φοιτητές θα γίνονται κάθε Σάββατο, το μεσημέρι (14:30 – 15:30), στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου στον Περισσό, πλησίον του ΗΣΑΠ Πευκακίων.
Η πρόσκληση αφορά και στα ενήλικα μέλη σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχουμε στη σελίδα μας  και τις προϋποθέσεις που κατά περίπτωση υφίστανται.
Προσβλέποντας στη θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Για περισσότερα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να μας στείλουν email στο enosiroumeliotonionias@yahoo.grή να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο f/c.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος  Αθανάσιος Ραφτόπουλος         
                 Η Γενική Γραμματέας Ευαγγελία Λιτοσελίτη


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο