Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ) ΜΕ ΘΗΒΑ.

Σε πρόσφατη Ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Μπασιάκου, προς τη Βουλή, απάντησε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Σπίρτζης, επισυνάπτοντας, μεταξύ άλλων, το σχετικό έγγραφο του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ Α.Ε., κ.Πετράκη, όπου αναφέρονται τα εξής: 


«Σας γνωρίζουμε oτι από σιδηροδρομικής άποψης θα μπορούσε να σχεδιασθεί η σύνδεση του εμπορευματικού κέντρου του Θριασίου Πεδίου με τον Σ.Σ. Σφίγγας μετά τη Θήβα, ως παραλλαγή του υφιστάμενου σιδηροδρομικού δικτύου. Το υπ' όψιν έργο αποτελεί νέα χάραξη, για διπλή σιδηροδρομική γραμμή μήκους 50 km περίπου, για εμπορευματική και επιβατική χρήση όπου οι συρμοί, αφού διέλθουν ανισόπεδα της Αττικής Οδού με τη νέα όδευση, θα καταλήγουν στον Σ.Σ. Σφίγγας μετά τη Θήβα επί του κύριου άξονα προς Θεσσαλονίκη. 
Με αυτή τη χάραξη οι συρμοί θα αποφεύγουν το σιδηροδρομικό τμήμα ΣΚΑ - ΟΙΝΟΗ, που από πλευράς χωρητικότητας αναμένεται στο μέλλον να υπάρξει συμφόρηση, αλλά και το τμήμα ΣΚΑ - ΛΙΟΣΙΑ - ΘΡΙΑΣΙΟ. Το παραπάνω μελλοντικό έργο είναι στον σχεδιασμό του ΟΣΕ, που βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδοτικών κονδυλίων για τη μελέτη και κατασκευή του.»
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο