Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2016 στην οδό Αγ. Νικολάου – Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας), ημέρα Τρίτη, ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Σύμφωνα με την απόφαση 216/ 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων  (αναρτημένη στο site του Δήμου κ)  η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στην οδό Αγ. Νικολάου -από τη συμβολή αυτής με την οδό Βρυζάκη έως τη συνάντησή της με την οδό Οπλ. Βόγκλη- και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.


Η διάθεση των θέσεων θα γίνει με δημόσια κλήρωση τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, ώρα 08:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας , πλησίον του δημοτικού  πάρκινγκ στο Δημαρχείο ( Κύπρου 3).

Επιτρεπόμενα προς πώληση είδη :
Τεχνητά & αποξηραμένα Άνθη- Φυτά-Βότανα, Ασημικά και Faux Bijou  (Φο Μπιζού), Βιβλία , Είδη Αυτοκινήτου, Βιομηχανικά είδη-Εργαλεία -είδη κήπου , Είδη Λαϊκής Τέχνης- κουδούνια, Είδη Δώρων, Είδη Οικιακής Χρήσης –Υαλικά- Είδη Μπάνιου, Καλλυντικά, Λευκά είδη, Εκκλησιαστικά Είδη , Αξεσουάρ Μικρών Ζώων & Ιχθύων, Είδη Ένδυσης–Υπόδησης , Αξεσουάρ Ένδυσης, Παιδικά παιχνίδια, Ηλεκτρονικά , Παραδοσιακά γλυκά – προϊόντα που δεν θα παρασκευάζονται στο χώρο της εμποροπανήγυρης ( χαλβάς και  παρασκευασμένοι λουκουμάδες σε συσκευασία μιας χρήσεως)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  άδειες συμμετοχής, δικαιολογητικά, τρόπους διάθεσης χώρων, τέλη χρήσεως, υγειονομικούς όρους κλπ στο site του Δήμου www.thiva.gr στην κατηγορία “Συνεδριάσεις- Αποφάσεις”

ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Δεδομένου ότι η εμποροπανήγυρη της Θήβας φέτος θα υλοποιηθεί στην οδό Αγίου Νικολάου, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

1. Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της οδού Αγίου Νικολάου από την οδό Βρυζάκη έως την οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη από ώρα 14:00 της 20ης Αυγούστου 2016 (ημέρα Σάββατο).

2. Οι κάθετες οδοί της Αγ. Νικολάου : Βρυζάκη, Γιαννακού, Τιτάνων, Π. Πουλιοπούλου, Αισώπου και Αποστόλου Παύλου θα είναι σε κυκλοφορία για τα οχήματα καθώς δεν θα αναπτυχθεί σ' αυτές η εμποροπανήγυρη, ώστε να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα στην ευρύτερη περιοχή και να αποφευχθεί συνωστισμός πάγκων και οχημάτων.

3. Στα τμήματα των ανωτέρω κάθετων οδών από οδό Αναπαύσεως έως οδό Μερεντίτη θα απαγορεύεται  η στάθμευση και θα τοποθετηθεί για λόγους συνύπαρξης πεζών και οχημάτων στο ύψος της οδού Αγίου Νικολάου σήμανση για περιορισμό της ταχύτητας κίνησης 20 km/h.

4. Οι αδιέξοδοι κάθετες οδοί στην οδό Αγίου Νικολάου δεν θα είναι  προσβάσιμες για το διάστημα της εμποροπανήγυρης.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

  • Θα τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις που θα θέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  • Ο έλεγχος της Εμποροπανήγυρης θα γίνεται από υπαλλήλους του Δήμου που ορίζονται με απόφαση Δημάρχου.
  • Εκτός από την εφαρμογή της κανονιστικής απόφασης θα ελέγχουν και τυχόν ζημιές και φθορές σε κοινόχρηστους χώρους.





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο