Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οι συνταξιούχοι σε όλο τον εργασιακό τους βίο έχουν πληρώσει με το παραπάνω και σε ξεχωριστό κονδύλι την υγεία και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Το ότι οι κυβερνήσεις και η σημερινή, συνεχίζουν να κρατούν χρήματα για την υγεία, χωρίς αυτά να αποδίδονται στον ΕΟΠΥΥ είναι ένα ακόμη δείγμα, ότι αυτό που τις ενδιαφέρει είναι το πώς θα εξασφαλίζουν χρήματα για τους δανειστές και τους εμπόρους της υγείας.

Τα νέα σχέδια που η κυβέρνηση ετοιμάζει για νέες κρατήσεις στην υγεία, μας βρίσκουν αντίθετους. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει όλες τις κρατήσεις για την υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όσα χρήματα μέχρι τώρα έχουν παρακρατηθεί να αποδοθούν στον ΕΟΠΥΥ.

Να σταματήσει επίσης τα παιχνίδια και τις υποσχέσεις της για τάχα βελτιωτικά μέτρα για το ΕΚΑΣ και αυτό να αποδοθεί χωρίς καμιά περικοπή, κανονικά σε όλους τους συνταξιούχους.

Το Συνταξιουχικό κίνημα είναι σε πλήρη αντίθεση με τις πολιτικές που τσάκισαν τη ζωή μας και θα διεκδικήσει όλα όσα από τις συντάξεις, υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνικές παροχές μας έχουν αφαιρεθεί. Οι συνταξιούχοι είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο