Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ολοκλήρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος της κατασκήνωσης στη θέση Παλιομηλιά Ελικώνα του Δήμου Λεβαδέων

Ολοκληρώθηκε χθες το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Λεβαδέων  της κατασκήνωσης “Παλιομηλιά Ελικώνα”, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν 280 παιδιά σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους.
Η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων οφείλεται στην προσπάθεια των συντελεστών, των εργαζομένων και των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.  

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο  για την τέλεση του αγιασμού κατά την έναρξη λειτουργίας της κατασκήνωσης και τον πατέρα Δημήτριο Ταγκαλέγκα  για το άνοιγμα του παρεκκλησίου του Αγίου Πέτρου και Παύλου στον Ελικώνα.
Ευχαριστούμε τον γιατρό κ. Γεώργιο Κερασίδη, ο οποίος πρόσφερε  αφιλοκερδώς την ιατρική φροντίδα στα φιλοξενούμενα παιδιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Τους εθελοντές ομαδάρχες που με υπευθυνότητα και ζήλο αγκάλιασαν τα παιδιά και συνέβαλλαν στην άριστη λειτουργία των κατασκηνώσεων και φυσικά όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τη Σχολή χορού Αθανασιάδου για τα μαθήματα χορού και τα μικρά θεατρικά δρώμενα, το Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” για τα μαθήματα χορού, τις κ.κ. Μαρίνα Κοντογιάννη και Λιάνα Καραβασίλη για τη μουσική ψυχαγωγία των παιδιών, την Ελληνική Ένωση ΄Έρευνας και Διάσωσης Ν. Βοιωτίας για το παιχνίδι, την ενημέρωση και τις ασφαλείς πεζοπορίες στο βουνό,  τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών aikido κ. Ιάκωβο Λυτρίδη, τον κ. Ηλία Λιόντο για τα μαθήματα τοξοβολίας, τον κ. Λουκά Ανέστη για την βοήθεια του στην πραγματοποίηση πεζοποριών στον Ελικώνα και τα μαθήματα αναρρίχησης, τον Α.Σ. Απόλλων Λιβαδειάς για τα μαθήματα καλαθοσφαίρησης, το Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς για τη φιλοξενία και τη ξενάγηση στο Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς, καθώς  και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Από το Σιτάρι στο Ψωμί”. Επίσης, την  Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Levadistas για την κατασκευή της παπουτσοθήκης, την ΚΟΙΝΣΕΠ “Έρκυνα” για τις μαρμελάδες, τους μύλους Αφοί Ακριδόπουλοι για το αλεύρι, τον ΑΚΟΛ για την παραχώρηση στεφανιών και ντεφιών, την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς για το δανεισμό βιβλίων.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Επιτροπής της Κατασκήνωσης κ.κ.  Δημήτρη Τόλια (πρόεδρο), Κωνσταντίνο Ντελίκο, Στέλιο Σαλαπατάρα, Γιώργο Ζιώγα και Πέτρο Αρκουμάνη. Επίσης, ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Λεβαδέων κα Κατερίνα Κοσκοβόλη – Γιαχρίτση και την κα Χρύσα Καντά Δημοτική Σύμβουλο της Δ.Κ. Λιβαδειάς που καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, καθημερινά κατέβαλλε ως υπεύθυνη της κατασκήνωσης κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της.
Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει την λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τα παιδιά των δημοτών.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο