Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Γκρέμισαν την παράγκα που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη - Ψεύτικος ο λογαριασμός στο Twitter

Έγραψε ιστορία η Άννα Κορακάκη καθώς μετά το 1912 έγινε η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο μετάλλια σε μια Ολυμπιάδα. Η αθλήτρια από τον Ωρίωνα Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ πιστόλι μετά το χάλκινο που είχε πάρει στα 10μ αεροβόλο γράφοντας ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Μέγιστη επιτυχία της Ελληνίδας Χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη στην σκοποβολή, Άννας Κορακάκη ανήκει στην ίδια, την οικογένειά της, και σε όσους ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα και της συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά της.


Για όλους εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες, το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου μας έκανε να αισθανθούμε υπερήφανοι, να ταυτιστούμε με αυτό το κορίτσι, να την ευχαριστήσουμε και να χαρούμε με την χαρά της. Παράλληλα όμως, αισθανθήκαμε και ντροπή για το χάλι της πολιτείας, και την αδιαφορία απέναντι σ΄αυτο το κορίτσι. Από τις υποτυπώδεις υποδομές, μέχρι την ανύπαρκτη βοήθεια από πλευράς της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η τεράστια διάκριση της Άννας Κορακάκη, χτίστηκε μέρα τη μέρα στο αυτοσχέδιο σκοπευτήριο, σε μια παράγκα σε ένα νταμάρι στη Δράμα. 

Λίγες ώρες πριν το αγώνα, το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που έκανε την προπόνηση προετοιμασίας η Άννα Κορακάκη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, γκρεμίστηκε από μπουλντόζες του Δήμου Δράμας. Προφανώς, για να μην τους πάρει η ντροπή από την δημοσιότητα που θα υπάρξει στην περιοχή, ψάχνοντας οι δημοσιογράφοι τον πρότερο βίο της Χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη στην σκοποβολή, Άννας Κορακάκη.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Δράμας, αν και εύστοχες, όσον αφορά τις ευθύνες της πολιτείας και της ομοσπονδίας, δημιουργούν ερωτηματικά για την χρονική στιγμή που επέλεξαν να υλοποιήσουν τις προαποφασισμένες, κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου, ενέργειες προκειμένου να γίνει ο χώρος αυτός πιο ανθρώπινος. 

Οι συνθήκες που προπονούνταν στο αυτοσχέδιο σκοπευτήριο, δίνουν μεγαλύτερη αξία στα μετάλλια για τη χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη. Είναι ένας στόχος που επιτεύχθη.  Είναι μια προσωπική Επιτυχία και ένα βάρος που σήκωσε μόνη της. Και της ανήκει ολοκληρωτικά.

Κανείς από τους πολιτικάντηδες, δεν θα πρέπει να έχει το θράσος να καπηλευτεί την επιτυχία αυτού του κοριτσιού, προς όφελός του.

Άννα σε ευχαριστούμε! 

thiva post

Άννα Κορακάκη: Ψεύτικος ο λογαριασμός στο Twitter, δεν απάντησα στον Τσίπρα

Οι ανακοινώσεις της Άννας Κορακάκη στο facebook 

1)Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της. 

Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονια" της Θεσσαλονίκης!!!


2)Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμωνες εαν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!
Dear friends, somebody has created a fake Twitter account, using Anna's name, pictures and phrases which are not hers. He/She has also replied to Prime Minister's tweet and media start to analyze it. We would be very glad if you could report this account, cause we don't want to take it too far...Thank you a lot!


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο