Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ


Ως που θα φθάσει η εγκληματική πλέον ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής;

Μετά τα πλείστα  προβλήματα Ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Βαγίων έρχεται να προστεθεί και αυτό της καταλληλότητας του νερού. 

Με μετρήσεις που έγιναν κατά παραγγελία του Δήμου για την διαπίστωση της καταλληλότητας το Εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Πατρών στις 21 Μαρτίου 2016, βρέθηκε το νερό ακατάλληλο για πόση λόγο ύπαρξης παθογόνου μικροβιακού φορτίου και σε πολύ αυξημένες ποσότητες.


Γιατί η Δημοτική αρχή για λόγους προστασίας της Υγείας των κατοίκων δεν τους έχει ενημερώσει για αυτές τις μετρήσεις παρότι έχουν περάσει 5 μήνες από την έκδοση των αποτελεσμάτων της δειγματοληψίας; 

 Έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος όπως συνέστησε και το Εργαστήριο της Υγιεινής,  προκειμένου η απολύμανση να είναι αποτελεσματική; Έγινε έκτοτε επανέλεγχος όπως επίσης συνέστησε;

Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και με την Υγεία των πολιτών δεν πρέπει να παίζουμε. Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή επιδεικνυει όλη της την αδιαφορία. Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα καλεί τους κατοίκους των Βαγίων άμεσα να αντιδράσουν. Παράλληλα ζητούμε επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου για ενημέρωση και αντιμετώπιση του θέματος.

ΘΗΒΑ         8/8/2016

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ

ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο