Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ξαφνικά μέσα στις “φλόγες” του Αυγούστου, όπου ο ελληνικός λαός περνάει τις φτωχικές διακοπές του, είτε στις κοντινές παραλίες του τόπου διαμονής του, είτε στον τόπο καταγωγής του, αφού οι Μνημονιακές κυβερνήσεις του αφαίρεσαν εγκληματικά τη δυνατότητα “αξιοπρεπών” διακοπών στην αναζήτηση άγνωστων ομορφιών της Ελλάδας μας, οι ανθέλληνες τραμπούκοι Βουλευτές στην Ολομέλεια της Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων) ψηφίζουν τη διάταξη για την επίσπευση των διαδικασιών της ανέγερσης του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό (περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).


Βανδαλίζουν Εκκλησιές, αναγείρουν Τζαμιά…  

Μορφή επιδημίας (καλοστημένο σχέδιο) έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες από ομάδα αντι-εξουσιαστών (όπου ανήκουν και οι γιοι του Υπουργού Σκουρλέτη και του Προέδρου της Βουλής Βούτση) ο βανδαλισμός των χώρων λατρείας της Ορθοδόξου Πίστεως. Οι εκκλησιές μας δέχονται πολυμέτωπη επίθεση και “οπλίζουν” τα χέρια ακραίων Μουσουλμάνων – με τους οποίους οι αντι-εξουσιαστές δηλώνουν ότι είναι αδέλφια – προκειμένου πολύ σύντομα να βιώσουμε αντίστοιχα γεγονότα όμοια της Γαλλίας.
Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν πήρε καμιά επίσημη θέση καταδίκης αυτών των βανδαλισμών κατά των Ιερών τόπων λατρείας της Ορθοδοξίας.
Γιατί είναι οι ίδιοι, αντίχριστοι, ανθέλληνες τραμπούκοι και γραικύλοι που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον του Ορθόδοξου λαού μας. Αποδομούν βασικούς κορμούς του ελληνισμού, όπως η Θρησκεία, η Παιδεία, η Υγεία.   
Είναι “πρεζάκια της Εξουσίας” που παραδίδουν με οποιοδήποτε αντίτιμο την Πατρίδα μας. Προκειμένου να εξασφαλίσουν την “επόμενη δόση τους” που θα τους διατηρήσει στην Εξουσία. Είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κολάσεως, είναι γλοιώδη ερπετά που επιβουλεύονται το θάνατο της Ορθοδοξίας. Είναι κατάντια για την Ελλάδα, να την κυβερνάνε σήμερα, αλητήριοι των Εξαρχείων και αχρείοι που σκύβουν το κεφάλι στην πρώτη “πρέζα” που θα τους δώσει ο “διακινητής” τους, προκειμένου να γεμίσουν τα σωθικά τους με ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις.
Συνοδοιπόρος με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, που ενώ ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τους βανδαλισμούς στις Εκκλησιές μας, από την άλλη μεριά υπερψηφίζει την ανέγερση του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό.

Δεν είναι η πολιτική λύση η ΝΔ μετά την “αριστερή” παρένθεση.

Αυτή η Νέα Δημοκρατία, που ψήφισε τη διάταξη για την επίσπευση των διαδικασιών της ανέγερσης του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό, έχει αναλάβει και την ένταξη της Τουρκίας στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού.
Πρόεδρος της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, είναι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.  
Μιας επιτροπής που αποφασίζει για τις σχέσεις μεταξύ της ΕΕ με την υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ, Τουρκία. Εξετάζοντας την εφαρμογή της Τελωνειακής Ένωσης και παρακολουθώντας την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.   
Και η ΝΔ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, είναι λάτρεις αυτής της ένταξης. Προσπαθούν νυχθημερόν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, για να επιτύχουν αυτήν την ένταξη.
Ακόμη και την ημέρα που ξημέρωσε μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία (15/7/2016), ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ως καλεσμένος του Κρατικού καναλιού, υπερθεμάτιζε υπέρ αυτής της ένταξης και καυχιόταν πως είναι επικεφαλής αυτής της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην ΕΕ.
Μιας Τουρκίας που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταξευτιλίζει την ανθρώπινη φύση. Που έχει επιβάλλει στυγνή Δικτατορία στο εσωτερικό της. Που φυλακίζει στρατιωτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους κ.α. Που εξακολουθεί και μας απειλεί με casus belli (αιτία πολέμου). Που μας απειλεί ότι θα γεμίσει τα νησιά μας με λαθρομετανάστες. Που δεν σταματάει δευτερόλεπτο της ημέρας χωρίς παραβίαση του ελληνικού κυρίαρχου χώρου.
Αυτή η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι η πολιτική λύση μετά την “αριστερή” παρένθεση (όπου νάναι έρχεται).

Να χτυπήσουν οι καμπάνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Με τον όρο “Εθνική Παλιγγενεσία” προσδιορίσθηκε η κατάληξη του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων του 1821. Σήμερα παρά ποτέ, από το 1821, είναι ιδιαίτερα απαραίτητη αυτή η “Εθνική Παλιγγενεσία”.   
Να χτυπήσουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδος οι καμπάνες για να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να ανοίξουν και πάλι την καρδιά τους στην Ορθοδοξία, από την οποία απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Αυτή η “Εθνική Παλιγγενεσία” να έρθει και να χτυπήσει τις πόρτες όλων μας και να αγκαλιαστεί από τις καρδιές μας. Να αγγίξει τις καρδιές των άξιων και ικανών Ελλήνων που ενδιαφέρονται ακόμη για αξίες, ιδανικά, ιερά και όσια. Που μας παραδόθηκαν από τους προγόνους μας, με μοναδικό χρέος μας να τα παραδώσουμε ακέραια στους απογόνους μας. Και εμείς, θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα, απεθνοποιημένη και αντίχριστη.
Όμως, πιστεύω ότι έρχεται η “Εθνική Παλιγγενεσία” ως Θεία Νέμεση, για να καθαρίσει  την κόπρο από την Ιερή Γη των Ελλήνων, που μια διεθνής εγκληματική σπείρα προσπαθεί να τη διαλύσει.   
Ωστόσο, έχουμε πολύ αργήσει.
Γιατί, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαν βρεθεί τα εσωτερικά πρεζάκια της Εξουσίας αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη και θα είχαν καταδικαστεί με παραδειγματικές τιμωρίες.  

Ο Λεβέντης θα σώσει την κυβέρνηση.

Η “Εθνική Παλιγγενεσία” δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο. Γιατί, η Ελλάδα βρίσκεται στο έσχατο σημείο της μακραίωνης ιστορίας της. Γιατί, είναι όμηρος των Συριζαίων Βουλευτών Μουσουλμάνων της Θράκης, Μουσταφά Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν (Νομού Ροδόπης), και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Νομού Ξάνθης).
Είναι όμηρος η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε αυτούς τους τρεις Μουσουλμάνους Βουλευτές, οι οποίοι εκβιάζουν προκειμένου να μην δοθεί πολιτικό άσυλο στους οκτώ (8) στρατιωτικούς οι οποίοι εν μέσω του πραξικοπήματος στην Τουρκία, προσγειώθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.
Μια απόφαση περί πολιτικού ασύλου από μέρους της Ελλάδος ή περί της εκδόσεως των οκτώ (8) στην Άγκυρα, που διχάζει την κυβέρνηση.
Για ένα Εθνικό ζήτημα, που πολλάκις έχουμε τοποθετηθεί και έχουμε ισχυρισθεί ότι μια απόφαση εκδόσεως των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, θα ισοδυναμεί με Εθνικό έγκλημα. Από τη στιγμή που θα είναι μια τέτοια απόφαση αντίθετη με τη Συνθήκη της Γενεύης, αλλά και των διπλωματικών και πολιτικών “θέλω” των Αμερικανών.
Γι΄ αυτό και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το τελευταίο διάστημα έχει στήσει “κολλεγιά” με τον Βασίλη Λεβέντη και την “Ένωση Κεντρώων”. Ο Βασίλης Λεβέντης θα είναι το backup της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνησης στην Εξουσία!!          

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο