Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από το Δήμαρχο Θηβαίων

Δίπλα στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ήταν και φέτος ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, δίνοντας το παρόν στις τελετές Αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στα Δημοτικά Σχολεία 2ο, 6ο, 7ο & 8ο , στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο Θήβας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χ. Μελετίου.   Τους Αγιασμούς στο 2ο Δ.Σ. και το 4ο Γυμνάσιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος.
Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στους Αγιασμούς των υπολοίπων σχολικών μονάδων του Δήμου, δείχνοντας έμπρακτα την προτεραιότητα του Δήμου στα θέματα παιδείας.  
Ειδικότερα, ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Χατζησταμάτης παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 3ου Δημ.Σχ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θηβαίων κ. Αθ. Κοκοντίνης στο 4ο Δημ.Σχ. και το 3ο Γυμν-Λύκειο Θήβας ενώ στον Αγιασμό του 1ου Γ-Λ Θήβας παραβρέθηκε επίσης η Δημ. Σύμβουλος κ. Ιουλία Κοντού.
Στα σχολεία της Δ.Ε. Βαγίων παραβρέθηκαν οι κ.κ.  Π. Τσαραμπάρης- Αντιδήμαρχος Βαγίων, Σ. Δρένιος -Δημ. Σύμβουλος και Β. Παπαλουκάς -Πρόεδρος Δ.Κ. Βαγίων.


Στα σχολεία της Δ.Ε. Πλαταιών :
Οι κ.κ. Γ. Μητσάκης- Αντιδήμαρχος Πλαταιών,  Β. Κατσάρας-Δημ. Σύμβουλος,  Π. Ζερικιώτης -Πρόεδρος της Τ.Κ. Καπαρελλίου, Κ.  Κυβέρης- Τοπ. Σύμβουλος Καπαρελλίου παραβρέθηκαν στο  Δημ. Σχ. , Νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο Καπαρελλίου.
Στο Δημοτικό Λεύκτρων ο Πρόεδρος Τ.Κ. Λεύκτρων κ. Χ. Τσαραμπάρης και  στο Δημ. Σχ. Πλαταιών ο Πρόεδρος Τ.Κ. Πλαταιών κ. Αλ. Φίλης.
Στα σχολεία της Δ.Ε. Θίσβης : ο Πρόεδρος Τ.Κ. Δομβραίνας κ. Γ. Κιούση στο Δημ. Σχ.  και Γυμνάσιο Δομβραίνας, ο Αντιδήμαρχος Θίσβης κ. Γ. Σκαλής και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ξηρονομής κ. Στ. Κεφαλάς. στο Δημ Σχ. Ξηρονομής.
Ο κ. Δήμαρχος απευθυνόμενος προς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς  στους χαιρετισμούς  του τόνισε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του,  βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα. Δήλωσε επίσης ότι προτεραιότητα έχουν τα θέματα θέρμανσης,  υγιεινής και ασφάλειας.

Κλείνοντας, ζήτησε από τους μαθητές να είναι επικεντρωμένοι στα μαθήματά τους, να σέβονται  και να ακούν τους εκπαιδευτικούς τους,  ώστε να να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με δυνατό χαρακτήρα και ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία, προσφέροντας πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο