Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κανένας μαθητής χωρίς σχολικά είδη – Κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων καλεί πολίτες και επιχειρηματίες να προσφέρουν σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια, στυλό, τετράδια, γόμες, κασετίνες κα) και βοηθήματα για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.  


Οι προσφορές-χορηγίες γίνονται:
  • Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων  (επί των οδών Αγγελίδη και Πελοπίδου, έναντι ΟΑΕΔ), το οποίο λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις  10:30 έως τις  12:30
  • Στα Καλάθια του Παντοπωλείου στα Σούπερ Μάρκετ : ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας και My Market  
  • Στο Δημαρχείο ( Κύπρου 3, Κοινωνική Υπηρεσία) από τις 08:00 έως τις 16:00.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια και προσπαθεί να  αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και τα συνεχή αυξανόμενα προβλήματα της φτώχειας.  Σε αυτό έχουν προστρέξει για βοήθεια και συντηρούνται 300 οικογένειες, δηλαδή 720 ωφελούμενα  άτομα  του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, μεταξύ αυτών και παιδιά από 0 έως 17 ετών.

Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με κοινωνικά κριτήρια (ΑΜΕΑ, Πολυτεκνία, μονογονεϊκές οικογένειες) και οικονομικά κριτήρια (Ανεργία, χαμηλό εισόδημα) και μετά από εξέταση σχετικών δικαιολογητικών.

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους όσους στέκονται συμπαραστάτες σ' αυτή τη δράση και συνεχίζουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο