Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στα εγκαίνια και τον αγιασμό του 22ου Δημοτικού Σχολείου και του 33ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης

Παράδοση νέου σχολείου στην έναρξη της χρονιάς

Στα εγκαίνια και τον αγιασμό του 22ου Δημοτικού Σχολείου και του 33ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό.

Νωρίτερα, ο κ. Μπακογιάννης, επισκέφθηκε και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.


Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων και την παράδοση του συγκροτήματος που θα στεγάσει το 22οΔημοτικό και το 33ο Νηπιαγωγείο στην Κάνηθο, ο κ.Μπακογιάννης τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του δημόσιου σχολείου, τόσο στο επίπεδο σπουδών και εκπαίδευσης, όσο και σε κτιριακές εγκαταστάσεις.


«Η δημόσια εκπαίδευση είναι ο βασικός πυλώνας προόδου, πολιτισμού και ανάπτυξης. Κανένα έργο δεν μπορεί να συγκριθεί με την δημιουργία ενός νέου δημόσιου σχολείου γιατί αποτελεί επένδυση. Παραδίδουμε σήμερα ένα νέο συγκρότημα σχολείων στους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, όχι μόνο με χαρά αλλά και με την υπόσχεση να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, μέρα με τη μέρα, για να αναβαθμίζουμε τους χώρους όπου τα παιδιά μας φοιτούν. Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που ακόμα ψάχνει τα βήματά του, εμείς έχουμε την υποχρέωση να τρέχουμε για να εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά. Καλή σχολική χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο