Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Καταγγελία μυστήριο για κλοπή στην Υπατία

Την κλοπή οικογενειακών κειμηλίων κατήγγειλε μέσω το λογαριασμού της στο Facebook η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία, Χρυσάνθη Κωσταντακάτου-Ρουτζούνη. Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι χάθηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας στο κτίριο που φιλοξενούσε τους απεργούς πείνας. Δέκα ημέρες μετά την αποχώρησή τους η κα Κωνσταντακάτου-Ρουτζούνη δημοσίευσε το εξής σχόλιο: "Προς τον κ. Τσίπρα και τους 'αλληλέγγυους' των 300 'μεταναστών απεργών πείνας'. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ 'των απεργών', που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε, το κτίριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ".




Λίγες ώρες αργότερα, η γνωστή γιατρό προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, γράφοντας ότι "εάν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που 'υπεξαιρέθηκαν' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 'μεταναστών απεργών πείνας', θα ανεβάσω στο YouTube τα καταγραφέντα videos".

Ταυτόχρονα προχώρησε και σε καταγραφή των όσων υποστήριζε ότι έλειπαν, κάνοντας λόγο για "26 κεντημένες πετσέτες φαγητού από τα κεντήματα της προγιαγιάς από τη Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και μια συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια).

Σύμφωνα πάντως με την επιτροπή αλληλεγγύης, πέρα από τις αναρτήσεις στο Facebook, η ιδιοκτήτρια δεν έκανε κάποιο άλλο προφορικό ή γραπτό διάβημα, ενώ όπως υποστηρίζουν μέλη της επιτροπής οι απεργοί πείνας φιλοξενήθηκαν σε χώρους που ήταν άδειοι, ενώ όλα τα υπόλοιπα δωμάτια ήτανκλειδωμένα.

Για λάθος ή μεθόδευση κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρξε εμπλοκή κανενός κόμματος και ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, στον πρόεδρο του οποίου έγινε αναφορά από την κα Κωνσταντακάτου-Ρουτζούνη.





news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο