Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προσπάθεια φίμωσης του Prasia.com και των Ευρυτανικών blogs απο τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας "Ευρυτανικά Νέα"


Πόλεμος λάσπης με ασύστολα ψεύδη και απειλές


Προσπάθεια φίμωσης με ασύστολα ψεύδη και απειλές εξαπέλυσε πριν λίγες ημέρες κατά των Ευρυτανικών blogs και τελευταία κατά του Prasia.com,ο εκδότης και διευθυντής της τοπικής εφημερίδας στο Καρπενήσι «Ευρυτανικά Νέα» κ.Ηλίας Τσώνης .

Για να τα πάρουμε ένα –ένα όμως για να δούμε ποιος θα παραδοθεί στην χλεύη των αναγνωστών του...

Ο εν λόγω διευθυντής-εκδότης-δημοσιογράφος... απέστειλε μήνυμα προς τη δική μας «λίστα παραληπτών»,πράγμα παράνομο , καταχρηστικό και προϊόν υποκλοπής ,που εκ παραδρομής των παιδιών
σε σχετικό δελτίο τύπου της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς για το κλείσιμο των σχολείων στα Άγραφα δεν υπήρξε κρυφή κοινοποίηση. Έτσι απλά ο αγαπητός κ.Τσώνης απέστειλε σε αυτούς μήνυμα -και όχι σε εμάς-σχετικά με την Ερώτηση στην Βουλή του κ.Θ. Μπούρα για τις καταργήσεις σχολείων των Αγράφων και ανέφερε ότι εμείς αναρτώντας το σχετικό ΔΤ ,παραποιήσαμε την αλήθεια,δεν αναφέραμε και κόψαμε την πρόταση που αναφέρεται στα "Ευρυτανικά Νέα" και ως κερασάκι στη ..λάσπη.. χαρακτηρίζει υπεραπλουστευμένες και κλεμμένες, τις απόψεις ,τα άρθρα και τις προτάσεις της σελίδας μας, κατηγορώντας μας μάλιστα ότι δήθεν κλέβουμε φωτογραφίες και άρθρα από την εφημερίδα του.

Είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλει ο κ. ιδιοκτήτης της εφημερίδας;

Λοιπόν απαντώντας με τα πραγματικά στοιχεία και επιστρέφοντας τις κατηγορίες και τις ύβρεις στον κ.Διευθυντή σας δείχνουμε το email που στάλθηκε από το γραφείο τύπου του κ.Μπούρα με παραλήπτες τις υπόλοιπες εφημερίδες του νομού ,σε εμάς αλλά χωρίς να αναφέρει πουθενά τα «Ευρυτανικά Νέα».

Συμπέρασμα αυτών είναι ότι το ΔΤ που στάλθηκε σε εμάς να μην αναγράφει πουθενά την ονομασία της εφημερίδας και εμείς καλώς πράττοντας το λογικό να το αναρτήσουμε όπως έχει

Συνεπώς βιαστήκατε να μας κατηγορήσετε άδικα κ.διευθυντά και την πατήσατε την μπανανόφλουδα σαν αρχάριος!!. Πολιτική και γραμμή του Prasia.com είναι να δημοσιεύονται αυτούσια τα δεκάδες ΔΤ που στέλνονται .

Τι είναι αυτό όμως που ενοχλεί τόσο πολλή τον βραβευμένο κ. εκδότη των «Ευρυτανικών Νέων»;..

Μήπως βλέπετε την μεγάλη αναγνωσιμότητα των Bloggers;;



http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο