Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"Φαρμακεία" τα βενζινάδικα και στην Ευρυτανία

Νέα υψηλά καταγράφουν οι τιμές των καυσίμων στην εγχώρια αγορά, ακολουθώντας το "ράλι" των διεθνών τιμών λόγω της κρίσης στη Β. Αφρική.




Η μέση τιμή της αμόλυβδης πλησίασε σήμερα το 1,7 ευρώ (διαμορφώνεται στο 1,693) ενώ από τις 26 Μαρτίου οπότε ξεκίνησε η άνοδος η βενζίνη έχει ακριβήνει κατά 3,5 λεπτά το λίτρο. Ακριβότερος νομός είναι η Ευρυτανία και η Κεφαλονιά με μέση τιμή 1,82 ευρώ ενώ το ακριβότερο πρατήριο είναι στο Ρέθυμνο με 1,889 ευρώ και τα φθηνότερα σε Αθήνα, Ανατολική Αττική και Αχαΐα όπου οι τιμές ξεκινούν από 1,599 ευρώ το λίτρο.


Αντίστοιχες είναι οι εξελίξεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, η μέση τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 91 λεπτά. Οι τιμές για το πετρέλαιο ξεκινούν από 85 λεπτά (Πέλλα, Καβάλα) και κλιμακώνονται πάνω και από 1 ευρώ το λίτρο (0.99 Ευρυτανία ,1,039 στη Μαγνησία, 1 ευρώ σε Κυκλάδες και Εύβοια).

Ο εφοδιασμός της αγοράς συνεχίζεται μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα, παρά την απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι περισσότεροι καταναλωτές στο νομό έχουν απομακρυνθεί από την προμήθεια βενζίνης, αφού οι τιμές της αμόλυβδης έχουν γίνει απλησίαστες.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο