Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να χτυπήσουν Νομπελίστα Βιολόγο (βίντεο)


Λίγη απ’την “ μαγεία” της ακαδημαϊκής ατμόσφαιρας στα ελληνικά Πανεπιστήμια έζησε εχθές ο καθηγητής Βιολογίας, βραβευμένος με Νόμπελ, Dr. James Watson, ο άνθρωπος που έλυσε τον γρίφο της διπλής έλικας του DNA.
Καλεσμένος στο Πανεπιστήμιο Πατρών ο Dr Watson, έδινε μία διάλεξη σχετική με το DNA και τις σύγχρονες ανακαλύψεις, όταν 15-20 κουκουλοφόροι μπήκαν με το έτσι θέλω στο χώρο για να κάνουν φασαρία. Ένας εξ αυτών μάλιστα, κρατούσε κοντάρι και προσπάθησε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, να πλησιάσει τον καθηγητή. Μέσα στον πανικό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών.
Δείτε το βίντεο:

Η αιτία για την φασαρία και τον παρολίγο ξυλοδαρμό του διεθνούς φήμης Βιολόγου, ήταν σύμφωνα με τους ίδιους τους αναρχοκουουλοφόρους, πώς ο Dr Watson είναι ρατσιστής, καθώς παλαιότερα είχε διατυπώσει την άποψη για την γενετική διαφοροποίηση των ανθρώπων σε θέματα όπως η ευφυΐα.
Το μόνο που κατάφεραν, βεβαίως, είναι να μιλάμε ξανά για την σημασία και την αναγκαιότητα του ασύλου, που από άσυλο ιδεών μετατρέπεται σε άσυλο τραμπούκων.
Δεν ξέρω αν ο εν λόγω καθηγητής είναι ή όχι ρατσιστής, αλλά η εικόνα ενός κουκουλοφόρου που προκαλεί ζημιές και απειλεί την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων έχει γίνει το σήμα κατατεθέν των ελληνικών Πανεπιστημίων. Δεν είναι θέμα Παιδείας αλλά κοινωνίας και δημοκρατίας. Πολιτική πρόθεση να συμμορφωθεί ο χώρος αυτός προφανώς δεν υπάρχει και οι φοιτητές με τους καθηγητές, είτε είναι απολύτως κομματικοποιημένοι και δεν θέλουν επ’ ουδενί αλλαγές, είτε θα είναι ανήμποροι να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει “ πιάσει πάτο” και έχει οδηγήσει χιλιάδες νέους στον ωχαδερφισμό και στην έλλειψη αξιών και οραμάτων για την ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο