Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αιχμές Τάτση προς Μπούρα για κακοδιαχείριση,αδιαφάνεια και σπατάλες στον πρώην δήμο Αγράφων

Για κακοδιαχείριση,αδιαφάνεια στην δημοπράτηση των έργων αλλά και αδικαιολόγητες σπατάλες στα οικονομικά του δήμου χρεώνει ο δήμαρχος Αγράφων κ.Δημήτρης Τάτσης τον απερχόμενο δήμαρχο Αγράφων κ.Χρήστο Μπούρα .


Ο Τάτσης μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ανέφερε ότι για τα σημερινά χρέη του δήμου ύψους 7,5 εκατομ. ευρώ προέρχονται απο τους προηγούμενους Καποδιστριακούς δήμους όπου οι όποιες ανάγκες των περιοχών αυτών δεν δικαιολογούν χρέη τέτοιου μεγέθους, την στιγμή μάλιστα, που δεν έχουν παρουσιάσει το ανάλογο έργο ενώ φωτογραφίζοντας τον Μπούρα τονίζει ότι ότι ο πρώην δήμος Αγράφων ξέφυγε απο όποιο όριο σπατάλης και κακοδιαχείρισης χωρίς πραγματική αιτία και χωρίς έσοδα και μάλιστα απο έναν δήμαρχο με χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Περνώντας στην αντεπίθεση ο δήμαρχος Αγράφων πετάει το γάντι και δηλώνει ότι ο πρώην δήμος Απεραντίων ήταν ο μόνος δήμος χωρίς χρέη και ατασθαλείες και μιλώντας για το μέλλον δηλώνει αισιόδοξος ,μιλά για εξυγίανση και νοικοκυρεμα του δήμου και γρήγορη ανάπτυξη των Αγράφων χωρίς χρέη και βαρύδια του παρελθόντος.

Prasia.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο