Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΣΑΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ!

"Είμαστε οι νόμιμοι ιδιοκτήτες" ...της Ηπείρου! - λένε οι Τσάμηδες
Επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε ακραίο εθνικιστή Τσάμη βουλευτή που διαδήλωνε στη σημερινή πορεία!

Χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στον σταθμό του Μαυρομάτι. Η διαδήλωση αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων των Τσάμηδων για...
την επέτειο της υποτιθέμενης "Γενοκτονίας" έναντι των Τσάμηδων από την Ελλάδα.


Εν είδει προβοκάτσιας ο Τσάμης βουλευτής του Τσάμικου Κόμματος PDIU Dashamir Tahiri (Ντασαμίρ Ταχίρι), επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με το διπλωματικό του διαβατήριο, ενώ στην Αλβανική πλευρά ένα πλήθος κόσμου ωρυόταν κατά της Ελλάδος. Εν αρχή δεν επετράπη η είσοδο στον βουλευτή και ακολούθησαν στιγμές σοβαρών εντάσεων. Με φωνές και πιέσεις ο Τσάμης βουλευτής κατάφερε να περάσει τελικά τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να επισκεφθεί τα "πάτρια εδάφη". Έτσι οι Ελληνικές συνοριακές αρχές υποχώρησαν στις εκβιαστικές πιέσεις του κ. Ταχίρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την βουλευτική του ιδιότητα.

o Dashamir Tahiri
Τον βουλευτή ακολουθούσε συνοδεία 7 ατόμων στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος, ως άτομα επικίνδυνα για την Ελληνική Δημόσια Τάξη (όπως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί και ο βουλευτής φυσικά!). Στη συνοδεία βρισκόταν και ο Έπαρχος της περιοχής Μαρκάτι (περιοχή με Τσάμικο πληθυσμό) Αγ. Σαράντα και αρκετοί δημοσιογράφοι.
Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η κατεύθυνση του βουλευτή μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας με την ανοχή των Ελληνικών αρχών.

Σίγουρα η πρόκληση δεν σταματάει εδώ, φήμες μιλάνε για οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας για να θέσουν το Ελληνικό Κράτος προ τετελεσμένων.
Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι εδώ!



http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/


απο ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο