Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ: Σήμερα ημέρα Εθνικής γιορτής, να επέμβει ΣΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ για να σωθεί αυτή η Πατρίδα …

ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ( ξέρουμε πως,Ναί) ΟΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ:
ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! !!! !!!
ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?


Οι προδότες που μας κυβερνάνε, φτάσανε στο σημείο να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία, προκειμένου αφενός να κρατήσουν τις καρέκλες τους, αφετέρου να συνεχίσουν να τρώνε.
Αν δεν επέμβει ο στρατός τώρα, πότε θα επέμβει ? Όταν η χώρα θα είναι παραδομένη πλήρως στις ξένες δυνάμεις ? Όταν οι Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί κλπ θα είναι εγκατεστημένοι εδώ και δεν θα έχουμε πια ούτε στρατό ?
Υπέγραψαν αντισυνταγματικά μια……
συμφωνία με ξένες δυνάμεις. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι υπεύθυνος γι αυτό, είναι ανύπαρκτος (δηλαδή συμφωνεί). Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι ανύπαρκτος (δηλαδή συμφωνεί). Οι εισαγγελείς είναι ανύπαρκτοι (δηλαδή συμφωνούν).
Ποιός επιτέλους θα σώσει αυτή τη ρημάδα τη χώρα ? Γίναμε και επίσημα πλέον αποικία της Ευρώπης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας η Ελλάδα γίνεται αποικία.
Ο στρατός έχει υποχρέωση και βάση Συντάγματος να επέμβει. Να τους κλείσει όλους φυλακή μέχρι να δικαστούν και να κηρύξει εκλογές, απαιτώντας δημιουργία νέων σχηματισμών.



BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο