Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"Πώς να γίνετε μέλος των Illuminati: Αίτηση Εγγραφής Μέλους. " - - - Δείτε τι "ψαρέψαμε...."

Δέν ξέρω αν τα παρακάτω είναι πραγματικότητα ή "παραμυθάκι", αλλά στην πρώτη περίπτωση... τα "πράγματα είναι σκούρα". ΔΕΙΤΕ: 

Τώρα που ξέρετε ότι η πραγματική παρουσία των Illuminati στο διαδίκτυο μπορεί να βρεθεί, μπορείτε να προχωρήσετε με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι ακόλουθες οδηγίες θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε την αίτηση ένταξης στους Illuminati σωστά, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να γίνει αποδεκτή σε αυτή την απίστευτα μυστική κοινωνία των Illuminati
Αίτηση:....

Τα "πρώτα" πράγματα  δεν βρίσκονται στο έντυπο της αίτησης σας. Οι Illuminati θα γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, και φυσικά κάτι που δεν ξέρουν, θα το μάθετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται. Η όλη διαδικασία εφαρμογής σας είναι μια δοκιμή. Θα πρέπει να αποδείξετε τόσο πανούργος είστε, αλλά και την ευφυΐα σας μέσα....
από τις απαντήσεις σας.
Πρόκειται για μια πράξη εξισορρόπησης, η οποία και θα σας οδηγήσει μέσα τους από εκείνη τη στιγμή.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν είναι αυτές και εμφανίζονται στην πραγματική μορφή συμμετοχής στους Illuminati. Θα σας δείξω τώρα τον καλύτερο τρόπο για να συμπληρώσετε το έντυπο, προκειμένου να ενταχθεί στους Illuminati.

1. Όνομα: 
Δώστε μια ειλικρινή απάντηση εδώ. Γράψτε το όνομά σας στο ακέραιο, ακριβώς όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας ή άλλο νομικό έγγραφο. Ένα ψέμα εδώ θα ήταν μοιραία. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τους Illuminati. Ωστόσο το ερώτημα είναι πως έχετε μια ευκαιρία να κάνετε την αίτησή σας να ξεχωρίζει. Σκεφτείτε το εξής: "Το όνομά μου είναι ______, αλλά η καρδιά μου χτυπάει στο απόρρητο; Είμαι ανώνυμος αλλά είναι απρόσωπο το πάθος μου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη."

2. Προτεινόμενα ψευδώνυμο: 
Επιλέξτε το ψευδώνυμο σας προσεκτικά. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε πράγματα όπως "* i <3justinbieber *", "foxylady69" ή> TrOlL666 <- αυτό δεν είναι μια φόρμα εγγραφής για ένα φόρουμ στο διαδίκτυο. Ρίξτε μια ματιά στην αρχική λίστα μελών των Illuminati της Βαυαρίας για κάποιο Illuminati-στυλ ονόματα. Ιστορικά ψευδώνυμα είναι καλά; Σπάρτακος, ο Κικέρων ή οτιδήποτε άλλο είδος καλά ακούγονται.

3. Προτεινόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Και πάλι, δεν βρίσκεται εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλειστικά για τους Illuminati. Αυτό θα δείξει ένα υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης, όταν το Illuminati συμβούλιο θα hackαρει το λογαριασμό σας μετά τη λήψη της αίτησής σας.

4. Αριθμό τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας: 
Πληκτρολογήστε σωστά. Εάν δεν είστε ανίκανοι να μάθετε τον κωδικό της χώρας σας, δεν είστε κατάλληλος υποψήφιος για τους Illuminati.

5. Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένης της χώρας:
Τώρα, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ερώτηση δοκιμή. Δίνοντας πάρα πολύ προσωπικές πληροφορίες, ειδικά την πραγματική διεύθυνση του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία εναλλακτική διεύθυνση αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο χώρο αποθήκευσης ή ταχυδρομική θυρίδα. Οι Illuminati θα εντυπωσιαστούν με το απόρρητο σας.

6. Άλλες πληροφορίες επικοινωνίας (instant messenger, εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ.):
Αυτή είναι μια ερώτηση παγίδα. Και πάλι, είναι απλά πάρα πολλές πληροφορίες για να δώσετε στα μέλη Illuminati. Χρησιμοποιήσετε κρυπτογραφημένους κωδικούς για λόγους επικοινωνίας - που δεν στέλνουν μεταξύ τους emoticons μέσω instant messenger. θα πρέπει να καθορίσετε είναι ένα σημείο (για την παραλαβή απόρρητα έγγραφα, ξίφη, μαχαίρια και βέλη δηλητήριο) και ένα ασφαλές σημείο συνάντησης.

7. Προσωπική ιστοσελίδα: 
Μόνο μια προσωπική σας ιστοσελίδα, αν ενισχύει την πνευματική και η οικονομική θέση σας. Εάν έχετε ένα blog για Natalie Portman, δεν το περιλαμβάνουν. Εάν εκτελέσετε μια ιστοσελίδα πώλησης με σεξουαλικά βοηθήματα, δεν το περιλαμβάνουν. Εάν έχετε ένα blog για ριζοσπαστική πολιτική, θεωρίες συνωμοσίας ή τραπεζικό τομέα, το περιλαμβάνουν σίγουρα.

8. Τρέχουσα πολιτική ταυτότητα: 
Δώστε νομική ιδιότητα, αλλά φροντίστε να το ακολουθήσει με μια επεκτατική δήλωση σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση σας. Προκειμένου να βοηθηθούν οι διέπουν παγκόσμιες υποθέσεις, θα πρέπει να επιδείξετε μια παγκόσμια νοοτροπία. Ως εκ τούτου, θεωρείστε γραπτώς κάτι σαν: «Βελγική (αδελφός πολίτης του κόσμου, έχω έναν αδελφό στην αγκαλιά με την Νέα Παγκόσμια Τάξη)."

9. Ομιλούμενες γλώσσες:
Λίστα των γλωσσών που μιλάτε. Συμπεριλάβετε την «γλώσσα της αγάπης» και «Γλώσσα της πειθούς." Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στους Illuminati, θα πρέπει ήδη να σπουδάζετε Λατινικά και Εσπεράντο, γεγονός που θα ήταν καλό να αναφέρετε.

10. Γραπτές γλώσσες:
Όπως παραπάνω. Εάν ξέρετε πώς να γράψετε κωδικοποιημένα ή κρυπτογραφημένα μηνύματα, να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες εδώ. Αν καταλαβαίνετε τον συμβολισμό των Illuminati φροντίστε να το αναφέρετε.

11. Εκπαιδευτική ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής και της άτυπης εκπαίδευσης: 
Λίστα της εκπαιδευτική ιστορία σας, όπως θα κάνατε σε ένα βιογραφικό σημείωμα. Η παραμικρή λεπτομέρεια διδασκαλίας είναι ζωτικής σημασίας. Έχετε σπουδάσει Kung Fu; Έχετε την τέχνη να αποπλάνησετε μια θρυλική ερωμένη της νύχτας; Αυτό είναι που θα πρέπει να συμπεριλάβετε εδώ.

12. Παρόν κατοχής:
Εάν εργάζεστε σε Burger King, να εξηγήσετε γιατί. Ίσως θα θέλατε να παρακολουθήσετε τα κατακάθια της κοινωνίας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πλούσιες μορφές της ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ίσως να προσπαθείτε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ, μακριά από τις μεγάλες επιχειρήσεις; Αν είστε ένα CEO μιας μεγάλης εταιρείας, ωστόσο, δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα πέρα ​​από την τρέχουσα θέση σας.

13. Παρελθόν επαγγέλματα:
Καταγράψτε όλα τα πράγματα που έχετε κάνει στη ζωή σας για την οποία έχουν καταβληθεί χρήματα (ή, πιο σωστά, «λαμβάνονται» χρήμα). Οι Illuminati θέλουν άτομα με πρωτοβουλία, γι 'αυτό μην παραλείψετε τίποτε. Έχετε ποτέ κλαπεί από αδύναμους ή ανυπεράσπιστους, προκειμένου να επιβιώσουν; Δεν θα πρέπει να ντρέπεστε για ενέργειες, αυτές; Η ζωή δεν είναι παιχνίδι, ούτε και η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

14. Ταλέντα / Ικανότητες:
Και πάλι, να είναι ενδελεχής. Θα πρέπει να συντάξετε λίστα με κάθε ταλέντο που έχετε, όσο ασήμαντο και αν μπορεί να φανεί σε σας. Οι Illuminati έχουν διαφορετικές ανάγκες, έτσι η ποικιλομορφία σας θα τραβήξει την προσοχή τους.

15. Ενδιαφέροντα:
Μην κρατάτε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, πρέπει να τα αναφέρουμε όλα. Οι Illuminati έχουν πολλές ανάγκες.

16. Με βάση την τρέχουσα αντίληψη σας, ποιος είναι ο σκοπός του Τάγματος Illuminati;
Διαβάστε στο Illuminati-order.com στη "About Us" ή την καταχώρηση της Wikipedia για τους Illuminati . Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τα βιβλία σε αυτή τη σελίδα. Μόλις κατανοήσετε πλήρως αυτές τις πληροφορίες, γράψτε μια έξυπνη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

17. Συμφωνείτε με τον σκοπό του Τάγματος Illuminati, όπως το καταλαβαίνετε;
Φυσικά.

18. Γιατί θέλετε να είστε μέλος του Τάγματος Illuminati;
Η συμμετοχή στους Illuminati δεν είναι για προσωπικό όφελος. Βοηθά προφανώς, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι κύριο κίνητρό σας. Η αλλαγή, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αδελφική αγάπη και η Ένδοξη Νέα Παγκόσμια Τάξη θα πρέπει να τους στόχους σας.

19. Σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε από τα άλλα μέλη; 
Τα περισσότερα μέλη της φρουράς με την αληθινή ταυτότητά τους, είναι παρακινδυνευμένο για κουτσομπολιά και κουβεντούλα Το μόνο που θέλετε είναι να να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη, όταν αυτό εξυπηρετεί το μεγαλύτερο στόχο του Τάγματος Illuminati.

20. Δώστε μια πρόσφατη φωτογραφία του εαυτού σας.
Κάντε το μυστηριώδες. Αν έχετε μια φωτογραφία που δείχνει σας με ένα ισχυρό σχήμα (ο Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον, Oprah Winfrey, Paulo Coelho, Lady Gaga ή ο Bill Gates), χρησιμοποιήστε τον. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τα ίδια τα μέλη.

Πώς να Γίνετε μέλος των Illuminati: 
Πλήρης Αποκάλυψη Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουν να λάβουν $ 10 σε σημεία Illuminati Amazon.com Card Club για κάθε άτομο που προσλαμβάνουν με επιτυχία. Επιπλέον, θα πρέπει μόνο να προσλάβει 57 περισσότερα μέλη πριν από την απονομή ενός "Σήμα Illuminati Εργοδότη" σχετικά με τις μυστικές δημόσιο προφίλ μου. Αν έχετε ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες και έχουν γίνει αποδεκτές στο Illuminati, παρακαλώ ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πώς να ενταχθούν στην Illuminati, μη διστάσετε να ρωτήσετε.

Σας ευχαριστώ, φίλοι μου.
Περιμένω με λαχτάρα για την αυγή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

studioknow.com

 Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο