Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Παράδειγμα προς μίμηση…

Η Ασφαλισμένη στην Οδική Βοήθεια της Ιντερσαλόνικα, Σταματίνα Μπικάκη,από τον ΆΛιμο, Αθήνας, έστειλε το εξής σημείωμα εκφράζοντας τα παράπονά της για την εξυπηρέτηση που εισέπραξε: Θα ήθελα να επισημάνω την ιδιαίτερα χρονοβόρα καθυστέρηση της εξυπηρέτησης που δέχτηκα. Καθυστερήσατε μιάμιση ώρα και ο τηλεφωνητή σας δεν μπήκε καν στην υποχρέωση να ζητήσει έστω μια τυπική συγνώμη. Παρόλο που ο τεχνικός σας ήταν αρκετά καταρτισμένος και τελικά μας εξυπηρέτησε, το κρύο και ο ηλικιωμένος συνεπιβάτης, μας έκαναν να αγανακτήσουμε αρκετά. Σαν νέος πελάτης σας ενημερώνω ότι επέλεξα την Εταιρεία σας επειδή είναι αμιγώς Ελληνική και εύχομαι στο μέλλον να βελτιώσετε την εξυπηρέτησή σας για να μη δίνουμε δικαιώματα στους ξένους να μας απαξιώνουν.



Η απάντηση της Ιντερσαλόνικα:

Κυρία Μπικάκη, λάβαμε το email σας σχετικά με την μη ορθή ενημέρωσή σας από τον τηλεφωνητή υπηρεσίας για τον ακριβή χρόνο έλευσης του τεχνικού στην κλήση σας την 1/2/2012 και σας ενημερώνουμε ότι έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στον υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου οδικής βοήθειας ώστε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το άτυχο περιστατικό που δεν οφείλεται σε δόλο και σκοπιμότητα αλλά σε ανθρώπινο λάθος. Δεσμευόμαστε να το αποκαταστήσουμε με πρόσθετη παροχή υπηρεσιών μας ή με δωρεάν κάλυψη βοήθειας κατά την προσεχή ανανέωση του συμβολαίου σας και με βάση την παρούσα μας δέσμευση. Ζητούμε συγνώμη και την επιείκειά σας. Με εκτίμηση, Αφροδίτη Καράμπελα, Υπεύθυνη Τομέα Παραπόνων.

Η έκπληξε της κας Μπικάκη:

Ομολογώ ότι δεν περίμενα να ασχοληθείτε με το παράπονό μου. Σας συγχαίρω τόσο για τα αντανακλαστικά σας όσο και για τον επαγγελματισμό σας. Με εκτίμηση, Σ. Μπικάκη

ΥΓ. Οι αρνητικοί σχολιαστές να αφήσουν στην άκρη τα πικρόχολα σχόλια και να εισπράξουν το ουσιαστικό μήνυμα της περίπτωσης που δεν συμβαίνει και τόσο συχνά στη χώρα μας.


 InsuranceDaily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο