Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γλεντι μικρασιατω​ν θηβας

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ


Mε ένα γλέντι βάλσαμο στους δύσκολους καιρούς που μας επιβάλουν διασκέδασαν τα μέλη, και οι φίλοι της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου από της 13:30 έως τις 10:00 το βράδυ. Όσοι τυχεροί κατάφεραν και βρέθηκαν, απόλαυσαν τους φίλους της παραδοσιακής μουσικής αλλά και τους δασκάλους του νέου μουσικού τμήματος που δημιούργησε τον Δεκέμβριο η Ένωση .


Ευχαριστούμε όλους τους απλούς και ανώνυμους φίλους μας, τα μέλη μας , αλλά και όσους συμμετείχαν από τη Θηβαϊκή Σκηνή, τη Χορωδία τα Χορευτικά μας και τις άλλες δραστηριότητες μας .

Ευχαριστούμε τους επωνύμους που παραβρέθηκαν ως φίλοι του συλλόγου και αναγνωρίζουν και εκτιμούν την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης Πάνο Κατρισιώση για το κρασί του “ Θηβαϊκή γη ” που μας πρόσφερε και τα ΑΒ Βασιλόπουλος και My market. Την εκδήλωση κάλυψε η web tv του Δικτύου mikrasiatis.gr.

Ευχαριστούμε τους αδελφούς συλλόγους Μικρασιατών για την παρουσία τους. Τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Κωνσταντινοπολιτών Χαλανδρίου « Ρίζες» με την Γ.Γραμματέα Μαρία Γεωργούλια και τον Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής με την πρόεδρο Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου Λήλλου, την Βάσω Βασιλείου-Διακαντώνη και τον πρώην Δήμαρχο Καισαριανής Γιώργο Κατημερτζή, τους φίλους μουσικούς του συλλόγου που ήρθαν από την Αθήνα Παρασκευή Βουστελά (τραγούδι) Νίκο Μουργελά (κανονάκι) .

Ευχαριστούμε τη Χορωδία του Πνευματικού Κεντρου του Δ.Θηβαίων, τη ΧΕΝ, τον Σύλλογο Ποντίων Θήβας, το Σύλλογο φωτογραφίας Ελείτροχος και το Λυκειο Ελληνίδων που συμμετείχαν στο γλέντι μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φίλους της παραδοσιακής μουσικής και τους δασκάλους του μουσικού τμήματος που κράτησαν το κέφι αμείωτο για πολλές ώρες και για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή : Σωτήρη Παπαναστασίου ( Τραγούδι) Βαγγέλη Παπάζογλου ( Μπουζούκι) Γιώργο Κυριάκου ( Κλαρίνο) Άγγελο Κυριάκο

( Λαούτο, Ταμπουράς,) Βαγγέλη Τζουμανέκα ( Κανονάκι- Τραγούδι ) Παναγιώτη Ρωμανά (Μπουζούκι) Αγησίλαο Πανουσάκη ( Κρουστά )Ελένη Ξυνού (Ακορντεόν ) Στασινή Νώτη (Σαντούρι)Δημήτρη Ζαχαρή (Κλαρίνο ) Σαπφώ Μακρή (Τραγούδι) Βαγγέλη Γρυπάρη (Τραγούδι ) Σταμάτη Μπρίκα (Κιθάρα- Τραγούδι ) Παναγιώτη Συκαρά (Μπουζούκι)

Να γνωστοποιήσουμε ότι τα μαθήματα της Μικτής χορωδίας της Ένωσης γίνονται κάθε Τετάρτη στις 18:00 με χοράρχη τον Βαγγέλη Τζουμανέκα (δάσκαλο βυζαντινής μουσικής ) ο οποίος διδάσκει και στο νέο τμήμα μαθητών καθε Παρασκευή στις 18:00.


exeisminim​a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο