Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 3816/17-2-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 22 του μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 


  1. Έγκριση του ψηφίσματος για το ΙΚΑ Θηβών.

  1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του χρηματικού ποσού κάλυψης εξόδων κηδείας αιρετών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 140 του Ν.3463/06.

  1. Χορήγηση αδειών υπαίθριου  πλανόδιου Εμπορίου και Καντινών.

  1. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Παπαευσταθίου Αναστάσιο του Παναγιώτη, κάτοικο Τ.Κ. Καπαρελλίου Θηβών.

  1. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου κ. Στυλιανού Μπαμπά για την εκπροσώπηση του Δήμου Θηβαίων ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς κατά τη δικάσιμο της 28-2-2012 επί της αιτήσεως του Δήμου Θηβαίων κατά του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ.λ.π. και της ασκηθείσας πρόσθετης παρέμβασης υπέρ αυτού.

  1. Λήψη απόφασης για την ανάθεση ή μη σε ειδικό επιστήμονα (δασολόγο) της εκπόνησης ειδικής επιστημονικής/τεχνικής γνωμάτευσης εν όψει της εκδίκασης αίτησης  ακύρωσης του Δήμου Θηβαίων στην Ολομέλεια του  ΣτΕ κατά της υπ’ αριθ. 56807/5737/09 απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.λ.π. και καθορισμός αμοιβής αυτού.

  1. Γνωμοδότηση για μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολικού έτους 2012-2013 στον Καλλικράτειο Δήμο Θήβας.

  1. Εξέταση αιτήματος Α.Γ.Σ. ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΗΒΩΝ για τη συμμετοχή του σε Εθνικές Παρελάσεις.

  1. Έκφραση γνώμης σχετικά με τη δημοσιοποίηση ΜΠΕ Φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 17,50MW της εταιρείας ENERGA POWER ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΘΗΒΑΣ Ο.Ε. στη θέση «ΧΑΡΑΪΝΤΙΝΗ» του Δήμου Θηβαίων.

  1. Έκφραση γνώμης σχετικά με τη δημοσιοποίηση ΜΠΕ Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 7,00ΜW της εταιρείας  ENERGA POWER ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΘΗΒΑΣ Ο.Ε. στη θέση «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ» ή «ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ»  του Δήμου Θηβαίων Ν.Βοιωτίας.

  1. Αποδοχή της Ένταξης της πράξης με τίτλο : «Αποκατάσταση τριών ΧΑΔΑ Δ.Ε. Θίσβης Δήμου Θηβαίων» στο ΕΠ «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
  2. Υποβολή πρότασης του Δήμου Θηβαίων για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». 

  1. Προσαρμογή της υποβληθείσας πρότασης του Δήμου Θηβαίων στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

  1. Λήψη απόφασης για την ανατροπή αναλήψεων υποχρεώσεων για το οικ.έτος 2011.

  1. Λήψη απόφασης για τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα μετά από αίτηση της Ευφροσύνης Αβράμπου-Πότσιου.

  1. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου : «Αποκατάσταση ζημιών αντλιοστασίου».

  1. Έγκριση παραλαβής της μελέτης του έργου : «Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκος του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα της Θήβας».

  1. Εξέταση αιτήσεων για διόρθωση από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους που αφορούν ειδικό τέλος 2% και 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων των : 1) Μπεθάνη Δήμητρας του Νικολάου και 2) Χολέβα Νικόλαου του Δημητρίου.

  1. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του υπ’ αριθ. -7- καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 16/12 απόφαση Δημοτικής Κοινότητας Θήβας).

  1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του υπ’ αριθ. -3- καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς στον Σκακιστικό Όμιλο Θήβας.

  1. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της χορηγηθείσας με την υπ’ αριθ. 363/2009 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου θέσης στάθμευσης επί της οδού Αυλίδος 12 στη Θήβα, λόγω θανάτου  του δικαιούχου.

  1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μιας (1) θέσης στάθμευσης επί της οδού Κάδμου 3 στη Θήβα, μετά από αίτηση της κ. Μπέρδου Αθανασίας του Νικολάου (σχετ. η υπ’ αριθ. 86/11 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας).

  1. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο με οινοποιείο ιδιοκτησία Μενέλαου Καραμαγκιώλη στη θέση «ΚΟΥΜΕΡΚΙ» σε δημοτικό δρόμο του Δήμου Θηβαίων.




                                                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                        ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο