Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Kραυγή αγωνίας και απελπισίας προς τον Βουλευτή


"Τα παιδιά που εσείς σώζεται πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και λιποθυμούν απο τη πείνα"
"Καταφηφίστε και παραιτηθείτε"..
"Οι Ευρυτάνες σας "αγκάλιασαν" και σεις αποδείξατε πως είσαστε ένας απο αυτούς..Είστε υπεύθυνος για αυτό"..
Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστριας προς τον Βουλευτή Ηλία Καρανίκα


"Κατάγομαι από το νομό Ευρυτανίας.

Δυστυχώς υπήρξα κάποτε και εγώ ψηφοφόρος σας με την ελπίδα πως κάτι καλύτερο θα είχατε να προσφέρετε τόσο στον φτωχό μας νομό όσο και στη χώρα μας.

Δυστυχώς έκανα λάθος.

Ένα λάθος για το όποιο καθημερινά με κάνετε να μετανιώνω πικρά. Ψηφίζετε συστηματικά όλα αυτά που καταστρέφουν τη χώρα μας και οδηγούν τους πολίτες στην εξαθλίωση και την φτώχεια. Εργάζομαι σε νοσοκομείο εδώ και δέκα χρόνια.


Ο μισθός των υγειονομικών ξέρετε πολύ καλά πως ήταν από τους χαμηλότερους του δημοσίου παρόλες τις αντιξοότητες τους επαγγέλματος.

Τώρα ήρθε και το ενιαίο μισθολόγιο για να μας εξοντώσει.

Ο μισθός έφτασε τα 674 Ε μετά από 10 χρόνια δουλειάς! Υπήρξατε εργαζόμενος σε νοσοκομείο και θα πρέπει να ξέρετε πολύ καλά πως τα νοσοκομεία όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούν χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων και εξακολουθούν να δουλεύουν χάρη σ’ αυτό παρότι οι μισθοί είναι μισθοί πείνας. Βλέπω τις ζωές μας να εξαθλιώνονται συνάδελφοι με οικογένειες και παιδιά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Το ταμείο αλληλοβοήθειας που έχουμε δεν μπορεί να καλύψει πια τις ανάγκες τόσων συναδέλφων. Και ποιο ακριβώς ήταν το έγκλημα τους ; Ένα δάνειο για ένα σπίτι που τελικά και αυτό θα τους το πάρετε! Σε μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατεβαίνατε νομίζω την Φιλελλήνων, συνάδελφοι από το νοσοκομείο που εργαζόσασταν κάποτε έτρεξαν και σας αγκάλιασαν και εσείς χαρήκατε, το είδα στα μάτια σας πόσο χαρήκατε.

Όμως αμέσως πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου: πως είναι δυνατόν να αγκαλιάζουν έναν άνθρωπο που βάζει την υπογραφή του για το τέλος μιας αξιοπρεπούς ζωής, της ζωής τους;; Συναισθηματικά όντα οι Έλληνες ή μήπως τότε ήταν νωρίς και δεν συνειδητοποίησαν όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν, δεν συνειδητοποίησαν πως είστε και εσείς ένας από αυτούς; Αλήθεια αυτό ήταν το όνειρο σας για την Ελλάδα;



Όταν εκλεγόσασταν βουλευτής αυτά ονειρευτήκατε για την χώρα σας; Την φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση και την ταπείνωση των πολιτών της;; Τα παιδιά για τα όποια εσείς δίνατε μάχη τόσα χρόνια μέσα από τη δουλειά σας για να τα σώσετε και να τους προσφέρεται μια καλύτερη ποιότητα ζωής, τώρα πηγαίνουν νηστικά στα σχολεία, λιποθυμούν από την πείνα κ. Καρανίκα, στην Ελλάδα του 2012, λιποθυμούν παιδιά από την πεινά!!

Αλήθεια πως νιώθετε που είστε συνυπεύθυνος για αυτή την κατάσταση; Πως νιώθετε που καταστρέφετε τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων; Πως νοιώθετε που οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, που δεν μπορούν να κάνουν όνειρα πια; Πως νιώθετε που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ τις ζωές μας στο όνομα μιας ψευτικής σωτηρίας. Σας το λέμε ευθέως πια: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ. Κοιτάξτε γύρω σας και καμαρώστε για το έργο σας. Δείτε τους άστεγους, άνθρωποι με ζωές μέχρι χθες που ήρθατε εσείς, τώρα σκυμμένοι μάλλον κρυμμένοι –για να μην τους αναγνωρίσει κανείς από την προηγούμενη ζωή τους-πάνω από ένα πλαστικό κύπελλο να ζητιανεύουν λίγα ευρώ για να εξασφαλίσουν μια υποτυπώδη τροφή.

Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε παιδιά που κοιτάζουν πεινασμένα συμμαθητές τους που τρώνε το κολατσιό τους, κοιτάξτε γύρω σας και δείτε οικογένειες που ξαφνικά έμειναν και οι δυο άνεργοι και δεν μπορούν να ζήσουν πια τα παιδιά τους, κοιτάξτε γύρω σας και δείτε μια χώρα που πεθαίνει τη χώρα σας κ. Καρανίκα και είστε υπεύθυνος γι’ αυτό!

Ξέρετε πολύ καλά πως η μάχη αυτή δεν έχει να κάνει με καμία κρίση, είναι μάχη ταξική. Διαλέξτε στρατόπεδο λοιπόν, έχοντας επίγνωση ότι την αλήθεια την ξέρουμε όλοι και τα σενάρια δήθεν για την σωτηρία της χώρας μας κανείς δεν τα πιστεύει πια.

ΚΑΤΑΦΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, αυτό περιμένουμε από εσας τίποτε άλλο.


Prasia.com:To παρόν κείμενο εστάλει με ονοματεπώνυμο,τα οποία στοιχεία  είναι στην διάθεση όποιου ενδιαφερόμενου.Το αφαιρέσαμε για ευνόητους  λόγους.
Η επιστολή στάλθηκε στον κ.Καρανίκα και περιμένουμε απάντηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο