Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Δημιουργήθηκε το Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας!!

Μετά από 38 χρόνια από την ανακάλυψη της πυραμίδας, και εφόσον οι πολιτικοί της Θήβας δεν πρόσφεραν το παραμικρό στον τομέα της Ιστορικής κληρονομιάς της πόλης, οι πολίτες πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν το Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας,.μετά από προτροπή του καθηγητή και εφευρέτη της βαθμιδωτής πυραμίδας κ.Σπυρόπουλο.


Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν δυναμικό παρόν στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο. δείτε τα βίντεο...
Ο κ.Σπυρόπουλος ανέπτυξε την θεωρία για την πυραμίδα, και το σκεπτικό του για την ανάγκη και την χρησιμότητα του συλλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε το βροντερό παρόν από νέους ανθρώπους, και την δίψα να μάθουν την ιστορία της πόλης τους από το στόμα του πλέον ειδικού κ. Σπυρόπουλου, καθώς αρκετοί άκουσαν για πρώτη φορά από κοντά για την πυραμίδα αλλά και την ιστορία της πόλης.

Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Συμβολαιογράφος Θηβών κ.ΒΩΡΟΥ ενημερώνοντας σχετικά με το καταστατικό.

Το πρώτο προσωρινό Δ/Σ ορίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος από Ανθρώπους, που βοήθησαν και ασχολήθηκαν από παλιά στην ανάδειξη της πυραμίδας τιμής ένεκεν.

Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς του Δήμου ο Αντιδήμαρχος κ. ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κκ. ΠΕΤΡΕΝΑΣ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση και ο πρωτεργάτης και αγωνιστής της Θήβας για την ανάδειξη της πυραμίδας κ.ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ


Συντονιστής ήταν ο κ. Δημήτρης Σοβατζής. Κάλυψαν την εκδήλωση τα blog Θήβας.
 
ΘΗΒΑ GR  THIVA-HELLAS   ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ  thiva nikolas το ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας


Ευχαριστώ τα blog
 
tromaktiko  www.olympia.gr

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Θήβας για την σπουδαία προσφορά του!!

thiva nikolas blogspot

1 σχόλιο:

  1. Εύγε! και μόλις υπάρχει διεύθυνση επικοινωνίας με το Σωματείο, για εγγραφές, αλληλογραφία, κ.λπ. περιμένουμε να τη δημοσιεύσετε! Εγώ σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο