Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τελετή Παραλαβής-Παράδοσης διοικήσεως του ΚΕΠΒ Θήβας

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού στη
Θήβα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως, από τον Ταξίαρχο κ. Αντώνιο Βιντετζάκη στον  Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Καμπούρη, παρουσία αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Κων/νου Μπακομήτρου, του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και απόστρατων αξιωματικών.


Προηγήθηκε δοξολογία στον χώρο του Ηρώου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου  και κατάθεση στεφάνου από τον αποχωρούντα Διοικητή.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θηβών, εντός του χώρου του στρατοπέδου, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Θηβαίων είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει εγκάρδια τον Ταξίαρχο κ. Βιντετζάκη, να τον ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ και να του ευχηθεί υγεία, δύναμη και καλή τύχη στη νέα επιτελική και τιμητική θέση που πηγαίνει. Τιμής ένεκεν της παραμονής του στη Θήβα και της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ καθώς και της φιλίας τους, ο κ. Δήμαρχος του χάρισε το βιβλίο του Γιώργου Τσεβά « Η Ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας» .


Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε στη πόλη της Θήβας τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ Ταξίαρχο κ. Καμπούρη Γεώργιο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είναι στο πλευρό του για το καλό του Κέντρου και των κατοίκων του Δήμου.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο