Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Θήβας


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στην τακτική του συνεδρίαση της 1ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει για την πορεία και τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας μετά από αίτημα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και Αναπληρωτή Διοικητή των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Λιβαδειάς- Θήβας κ. Σβίγγου.


Κατά τη συζήτηση παρευρέθησαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας κ. Μουλκιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ψυχογιός, ο Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Λιβαδειάς- Θήβας κ. Γκιζίμης, από πλευράς του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου αυτού κ.κ. Σκουμπουρδής και Γεωργακόπουλος, επίσης μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, από πλευράς των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ο κ. Παπαπέτρου, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Πρωτόπαπα και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κ. Ζέρβας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Νοσοκομείο Θήβας εκ του ότι αυτό λειτουργεί σύμφωνα με το Νόμο υπό ενιαία διοίκηση με το Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Επίσης ενημερώθηκε για την υποστελέχωση αυτού σε σοβαρούς τομείς, με αποτέλεσμα ακόμα και οι επιπρόσθετες εφημερίες του Νοσοκομείου να καλύπτονται από ιατρούς με εντολή του Διοικητή, λόγω του ότι δεν  υπάρχει καθημερινή κάλυψη ειδικευμένου ιατρού σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα εργαστήρια του Νοσοκομείου να λειτουργούν μόνο τις πρωινές ώρες και με σοβαρές ελλείψεις, που δεν επιτρέπουν να γίνονται βασικές εργαστηριακές και παρακλινικές εξετάσεις, ενώ Τμήματα αυτού, όπως το Χειρουργικό και το Καρδιολογικό, να υπολειτουργούν. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από μακρά διαλογική συζήτηση, αφού άκουσε όλες τις απόψεις που αναπτύχθηκαν, επιβεβαιώνοντας και προηγούμενες αποφάσεις του


ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΙΤΕΙ


Α. Την πλήρη αναβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας, με τη στελέχωση αυτού σε Επιστημονικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό  και τη γενναία αύξηση της χρηματοδότησής του, ώστε το Νοσοκομείο, με την άριστη κτηριακή υποδομή που διαθέτει, να μπορέσει, επιτέλους, να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της πολυπληθούς περιοχής μας σε παροχή Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης (Τρίτος Δήμος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έδρα Στρατοπέδου, Γυναικείων Φυλακών, Κέντρου Απεξάρτησης Τοξικομανών, αποτελεί Βιομηχανική Ζώνη, ενώ από αυτόν διέρχεται η Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας), και να ανταποκριθεί στους σκοπούς του για Δημόσια Δωρεάν Υγεία.
Β. Τη μεταβολή του υπάρχοντος Νομοθετικού πλαισίου, ώστε η Διοίκηση, Οργάνωση, ο συντονισμός και ο έλεγχος του Νοσοκομείου Θήβας να γίνεται με τρόπο Αυτόνομο, που να λαμβάνει υπόψη  τις πραγματικές ανάγκες του, για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας αυτού.
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                              ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ
Π.ΓΕΛΕΚΑΣ
Γ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δ.ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
Σ.ΔΡΕΝΙΟΣ
Π.ΖΕΡΙΚΙΩΤΗΣ
Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ
Π.ΜΙΧΑΣ
Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΗΛ.ΠΕΤΡΑΙΝΑΣ
Γ.ΣΔΟΝΑΣ
ΑΛ.ΣΤΑΪΚΟΣ
Π.ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ
Χ.ΤΣΙΤΡΑΣ
ΑΝ.ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΑΙΚ.ΧΑΤΖΙΝΑ
Ν.ΣΒΙΓΓΟΣ
Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Π.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΕΥΑΓΓ.ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Δ.ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΣΤ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΑΘ.ΣΚΟΥΜΑΣ
ΑΝΤ.ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ
Λ.ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο