Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο κρητικός καπετάνιος που...προσβλήθηκε έχοντας επιβάτη το Γιώργο!

Διαψεύδει ο καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης ότι απολύθηκε από την εταιρεία του γιατί αρνήθηκε να μεταφέρει τον Γιώργο Παπανδρέου και τη συνοδεία του στην Πάτμο δίχως να έχουν εισιτήρια


Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους επειδή έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες επιχειρεί με επιστολή του στο tsantiri.gr ο κρητικής καταγωγής Νικόλας Χατζηνάκης, ο πρώην καπετάνιος του ιπτάμενου δελφινιού "Ερατώ", που κάνει το δρομολόγιο Σάμος - Κως και το όνομά του έχει εμπλακεί σε μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τα αρχικά δημοσιεύματα, ο καπετάνιος Νικόλας ή Νίκος Χατζηνάκης απολύθηκε από την εταιρεία του γιατί αρνήθηκε να μεταφέρει τον Γιώργο Παπανδρέου και τη συνοδεία του στην Πάτμο δίχως να έχουν εισιτήρια.
Αυτό που γράφτηκε και κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο ανέφερε ότι, με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, αντικατεστάθη από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα…
8 το πρωί και το δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος και τερματισμό στην Κω έκλεινε είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, μέσαβγήκαν δύο άνδρες και κατευθυνόμενοι στο δελφίνι τους είπαν ότι έχουν δύο επιβάτες για Πάτμο.
Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους επιβάτες που δεν ήταν άλλοι ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγο του.
Όταν όμως πλησίασαν στον καταπέλτη και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια δεν είχαν. Τότε η κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων τους είπε ότι υπάρχει ρητή εντολή από την εταιρεία να μην επιτρέπουν χωρίς εισιτήριο σε κανέναν.
Σε αυτό επέμεινε και ο καπετάνιος. Πηγαίνετε να εκδώσετε από την Εταιρεία τους είπαν. Όχι εκείνοι επέμεναν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο. Ο καπετάνιος βλέποντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή γιατί η εντολή από την εταιρεία ήταν ρητή και ο κ. Παπανδρέου επέμενε, έδωσε εντολή να λύσουν οι κάβοι και να αναχωρήσουν χωρίς τον Κ. Παπανδρέου διότι ήδη είχε καθυστερήσει η αναχώρηση.
Όταν όμως το δελφίνι έφθασε στην Κω η εταιρεία είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του.
Με την επιστολή του στο tsantiri ο καπετάνιος διευκρινίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και όσοι ήταν μαζί του είχαν εισιτήρια, ότι ταξίδεψαν κανονικά με το καράβι του και ότι ο ίδιος δεν απολύθηκε, αλλά παραιτήθηκε διότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού μεταξύ των επιβατών του. Περιγράφοντας μάλιστα τα συναισθήματά του, όταν αντίκρισε τον Γιώργο Παπανδρέου, γράφει χαρακτηριστικά:
«...αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω».
Διαβάστε το πλήρες κείμενο της επιστολής:
Κύριοι, Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι Νικόλαος Χατζηνάκης και είμαι ο εν λόγω Πλοίαρχος του δημοσιεύματος σας.
Επειδή έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, θεωρώ καλό για όλους να μπουν λίγο τα πράγματα στην θέση τους :
Το Σάββατο 21 Ιουλίου, λίγο πριν τις 08:00 , (ώρας αναχωρήσεως του πλοίου) επιστρέφοντας απο το Λιμεναρχείο όπου είχα πάει για να πάρω απόπλου για το ταξίδι της μέρας, και ενώ έχει ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενημερώνομαι από τον Ναύκληρο στην είσοδο του δελφινιού πως, επιβαίνει του πλοίου ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Μπαίνω ήδη φορτισμένος συναισθηματικά απο την είδηση και αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω.
Τελικά, με βαριά καρδιά ξεκίνησα για το δρομολόγιο με λίγα λεπτά καθυστέρηση λόγω της φόρτισης μου. Το πλοίο εκτέλεσε κανονικά όλο το δρομολόγιο του χωρίς καθυστερήσεις.
Μη μπορώντας να τον αποφύγω ως επιβάτη μιας και είχε κανονικά εισιτήριο και εκείνος και η σύζυγός του και οι συνοδεία του, αλλά και νοιώθοντας προσβεβλημένος από την παρουσία του στο πλοίο μου, το ίδιο απόγευμα με το πέρας του δρομολογίου έκανα γνωστή τηλεφωνικά την παραίτηση μου.
Το πρωί της Δευτέρας, με τα γραφεία της εταιρείας πλέον ανοιχτά, την έστειλα και εγγράφως μέσω φαξ καθώς και με κούριερ. Το απόγευμα της επομένης μέρας ο αντικαταστάτης μου ειχε φτάσει στη Σάμο και την επομένη , 25 Ιουλίου, παρέδωσα την Πλοιαρχία.
Έτσι έχει το χρονικό του συμβάντος Κυριοι, και καμιά σχέση με τις ανακρίβειες που θέλουν το υδροπτέρυγο να έχει μέχρι και καταπέλτη!!


cretalive.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο