Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Θα παγώσει κόσμος φέτος! Επίδομα θέρμανσης με βάση τις κλιματικές ζώνες μελετά η κυβέρνηση

Πάμε για νέο κύμα καύσωνα και αρκετός
κόσμος σκέφτεται από τώρα το πως θα βγει ο χειμώνας, αφού το πετρέλαιο θέρμανσης θα εκτοξευτεί στο 1,40!
Η κυβέρνηση σκέφτεται να δώσει επίδομα θέρμανσης, αλλά ο κόσμος συνεχίζει και ανησυχεί, με το σκεπτικό οτι με τους φόρους που πρέπει να πληρώσει και τους μισθούς (όσοι έχουν) στα τάρταρα, το οποίο επίδομα (αν τους περιλαμβάνει), δεν θα αρκεί!
«Η λογική είναι επιδότηση με βάση τις κλιματικές ζώνες και ενιαίος φόρος στα δύο είδη πετρελαίου, κίνησης και θέρμανσης, δήλωσε στο Βήμα 99,5 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς.
Με την πρόταση που έχει κατατεθεί η επιστροφή του φόρου θα γίνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στην αρχή κάθε χειμώνα. Το θέμα είναι όμως, πως θα πληρώσει ο κόσμος που δεν έχει “μια” για να τα πάρει στην αρχή του επόμενου χειμώνα!
«Είχα καταθέσει μια πρόταση. Νομίζω ότι γύρω από αυτήν κινούνται οι σκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών, να ενοποιηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο πετρέλαιο κίνησης, έτσι ώστε φύγει το κίνητρο του λαθρεμπορίου, και από την άλλη να υπάρχει μια διαμόρφωση της χώρας σε κλιματικές ζώνες, ανάλογα με το υψόμετρο και με τη μέση θερμοκρασία που παρατηρείται, και να μπορεί να υπάρξει επιστροφή του φόρου μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ από το υπουργείο Οικονομικών στην αρχή κάθε χειμώνα» είπε ο κ. Σκορδάς.
olympia.gr

αἰέν ἀριστεύειν

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο