Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο Β.Πούτιν στην Ελλάδα - Συνάντηση με Α.Σαμαρά;

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.


Η θαλαμηγός με το όνομα Sea Rhapsody που έχει αγκυροβολήσει λίγο έξω από το λιμάνι του Κατακόλου φιλοξενεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ στην περιοχή πετούν τρία ελικόπτερα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία.

Ήδη στο λιμάνι της πόλης υπάρχει αρκετή κινητικότητα, ενώ πριν από λίγο απέπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa. Άνδρες του λιμενικού «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και άτομα της προσωπικής ασφάλειας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την περιοχή ενώ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατακόλου.

Πιθανολογείται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα έχει ανεπίσημη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά κάτι που δεν έχει διασταυρωθεί μέχρι στιγμής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(19:09) Σε λίγα λεπτά αναμένεται ο Πούτιν να βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία. Έντονη κινητοποίηση από τοπικές αστυνομικές δυνάμεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(19:51) Τα ελικόπτερα που βρίσκονταν στο Κατάκολο απογειώθηκαν επιβιβάζοντας (από την θαλαμηγό με το όνομα Sea Rhapsody που έχει αγκυροβολήσει λίγο έξω από το λιμάνι του Κατακόλου) τα μέλη της οικογένειας Ρώσου μεγαλοεφοπλιστή σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Ταυτόχρονα στην Ολυμπία οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί αναλόγως περιμένοντας την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όλο αυτό το "μπλέξιμο" πιθανότατα έχει να κάνει με θέμα της ασφάλειας του Ρώσου πρόεδρου.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιος Κοτζάς δήλωσε πως είχε δεχθεί τηλεφώνημα από γραφείο του εξωτερικού ώστε να είναι σε ετοιμότητα για να ξεναγήσει στο χώρο κάποιους επισκέπτες οι οποίοι θα έφταναν με ελικόπτερο.

Τα ελικόπτερα αναμένονται να φθάσουν από στιγμή σε στιγμή στην Ολυμπία.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο