Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ

Ε λοιπόν, ναι. Είμαι ρατσιστής.

Γνήσιος δαρβινιστής.  Μισώ όλες τις υπανάπτυκτες φυλές που δεν έχουν καταφέρει εδώ και χρόνια να προοδεύσουν και να εξελιχθούν.


Μισώ τους έγχρωμους σκυφτούς υπανθρώπους που ζητιανεύουν σε κάθε γωνιά αντί να πάνε να δουλέψουν. Αυτούς που σκύβουν δουλικά και απλώνουν το χέρι. Αυτούς που πουλάνε την άθλια πραμάτεια τους αλαλάζοντας σαν κανίβαλοι.. Αυτούς που είναι έτοιμοι να σε σφάξουν και να σε φάνε ζωντανό. Αυτούς που δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε Θεό.


Είμαι ρατσιστής....

Μισώ όλες τις φυλές των έγχρωμων πολιτικών. Σιχαίνομαι και τους κυανόδερμους, και τους πρασινόδερμους και τους ερυθρόδερμους και τους μελαψούς.

Μισώ τις φυλές των τραπεζιτών. Των άθλιων αυτών υπανθρώπων που ζουν παρασιτικά εις βάρος των λαών.

Μισώ τις φυλές των δημοσιογράφων. Ολων των καναλιών. Και των κρατικών και των ιδιωτικών.  Αυτών των ανθρωποειδών που για ένα κομμάτι ψωμί θα σε γδάρουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Μισώ τη φυλή των καθηγητών.  Των υπανθρώπων αυτών που σαν τα σκυλιά τρώνε και πίνουν λεφτά ευρωπαϊκά και γαβγίζουν σε όποιον αντιταχθεί στα αφεντικά.

Οι φυλές αυτές δεν έχουν ακολουθήσει την ανάπτυξη της υπόλοιπης ανθρωπότητας και έχουν παραμείνει άγριες και βαρβαρικές.  Δεν έχουν καταφέρει να μάθουν μια τέχνη παραγωγική. Ζουν παρασιτικά καθισμένοι στην πλάτη των λαών. Κι όταν τους βλέπω, νιώθω όλο μου το ρατσιστικό μίσος να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και θέλω να τους εξαφανίσω από τον πλανήτη γη.

Είμαι ρατσιστής.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο