Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ο Θήβα: Βοηθήστε όλοι

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χαλβατζής και το Δ.Σ.του ΑΟ ΘΗΒΑ εξέδωσαν ανακοίνωση καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Θήβας να είναι δίπλα στην ομάδα για να επιτευχθούν οι στόχοι ενώ
επεσήμανε πως οι μεταγραφές τελείωσαν τουλάχιστον για τη φετινή μεταγραφική περίοδο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολο το Δ.Σ. έκανε το καθήκον του απέναντι στην ιστορία της ομάδας αφού κράτησε όλους του ντόπιους ποδοσφαιριστές και κατάφερε να επιστρέψουν κάποιοι που είχαν φύγει και ανέβηκαν οχτώ ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα του ΑΟ ΘΗΒΑ.

Βέβαια σε αυτήν την προσπάθεια που ήταν δύσκολη λόγω των συγκυρίων που υπάρχουν σε όλη την χώρα κατάφερε να φέρει ένα μεγάλο σκόρερ τον Ηλία Παπαϊωάννου που ήταν και το κερασάκι στην τούρτα.

Οπότε μετά το τέλος των μεταγραφών μπαίνουμε στο κυρίως στάδιο της προετοιμασίας για το δέσιμο της ομάδας που θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας που έχει προγραμματίσει ο Δημήτρης Μπούτσικος.

Βέβαια μεταγραφικές κινήσεις μπορεί να γίνουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο εάν χρειαστεί η ομάδα μας κάποια προσθήκη.

Το Δ.Σ. καλεί τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτην την νέα προσπάθεια ώστε να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει».

το Δ.Στου ΑΟ ΘΗΒΑ

ΠΗΓΗ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο