Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡ​ΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Κον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΝΙΑΔΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ Κος ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ Κον ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ
ΚΩΝ/ΝΟ.


ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ, Κος ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Κος ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ , Κος ΤΣΕΚΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Κος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΒΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ , Κος ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ

Κα ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕ Κον ΑΓΝΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΝΟΣ ΒΟΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ , ΣΑΝ ΙΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ , ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ , ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΤΟΝΙΣΕ ΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο