Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στους δρόμους αύριο το πρωί οι αστυνομικοί στη Λαμία

Το ραντεβού είναι στις 10:30΄ το πρωί έξω από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας - Κάλεσμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας για δυναμικό
παρόν...
Με κεντρικό σύνθημα «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν» οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας καλούν όλες τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις να οργανώσουν διαμαρτυρίες έξω από τις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και των Διοικήσεων του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. Στις κινητοποιήσεις ζητούν οι συμμετέχοντες να κρατούν μαύρες σημαίες.

Στη Λαμία η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης στις 10:30΄ το πρωί, έξω από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας. Διαβάστε την ανακοίνωση κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

<<Συνάδελφοι,

Την 20 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 , στην Λαμία και στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, θα πραγματοποιηθεί Ένστολη Περιφερειακή Κινητοποίηση Αστυνομικών. Πυροσβεστών και Λιμενικών, με την συμμετοχή ένστολων από όλη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, έναντι στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην εξαθλίωση τους ένστολους και στην απαξίωση των Υπηρεσιών.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ την ύστατη τούτη στιγμή , προκειμένου διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, να συμμετάσχετε δυναμικά στην κινητοποίηση, δίνοντας δυναμική απάντηση στην Τρόικα και στους ντόπιους υπαλλήλους της.>>

LamiaReport
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο