Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ


ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ»

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
«ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ HELLAS ΚΑΙ ΟΧΙ GREECE. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ HELLENIC REPUBLIC - HELLAS»



Δύο σημαντικές παρεμβάσεις από το βήμα της 40ης Ετήσιας Συνόδου των Κοινοβουλευτικών Αντιπροσωπειών των Παρευξείνιων Χωρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, έγιναν σήμερα το πρωί από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Τομεάρχη Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Εθεσε το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και μάλιστα σε εποχές τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, με 25%+ ανεργία  και πάνω από 1.000.000 παράνομα διαμένοντες αλλοδαπούς.  

Ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε η λαθρομετανάστευση να τεθεί ψηλά στην ατζέντα της επόμενης συνεδρίασης των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Παρευξείνιων Χωρών.

Επίσης, απευθυνόμενος προς την πλευρά της πολυπληθούς Τουρκικής Αντιπροσωπείας, ζήτησε η Τουρκία να συνεργαστεί για το μεγάλο αυτό πρόβλημα, δεδομένου οτι η απόλυτη πλειοψηφία των λαθρομεταναστών έρχεται από τη χώρα τους!

Το δεύτερο θέμα που έθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος,των ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από το βήμα του Κοινοβουλίου του Αζερμπαϊτζάν, όπου διεξάγονται οι εργασίες της 40ης Ετήσιας Συνόδου των Κ.Ο. των Παρευξείνιων Χωρών ήταν αυτό της ονομασίας της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας ζητώ να αποκαλείτε τη χώρα μου με την ονομασία HELLAS και όχι GREECE. Είμαστε η Ελληνική Δημοκρατία. Είμαστε THE HELLENIC REPUBLIC. Τα διαβατήριά μας γράφουν HELLAS. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά».

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή εκείνη και πέρα, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης αποκαλούσε την Ελληνική Αντιπροσωπεία όχι μόνο HELLAS, αλλά με την εκφορά στα...ελληνικά, ως ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Τέρενς Κουίκ σκοπεύει με την επιστροφή του από το Μπακού, να θέσει το θέμα της ονομασίας της Ελλάδας στον Υπουργό των Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, ώστε το HELLAS να επιβληθεί μιας δια παντός, ακόμα και στον τελευταίο Οργανισμό η Φορέα του πλανήτη.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο