Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

(VIDEO-ΣΟΚ): ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ CELEBRITY ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!


ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΕΣ;;;
Η οργάνωση «Humane Society International» φέρνει στο φως τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται διάσημες μπότες, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και ιδιαίτερα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία.
BOTES
Σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society International» διενήργησε ελέγχους και αποκαλύπτει πως κατασκευαστές μπότας στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των «νυκτερευτών» για να τη χρησιμοποιήσουν στις μπότες, ενώ την ίδια στιγμή στους πελάτες τους δηλώνουν ότι οι μπότες είναι φτιαγμένες από μαλλί προβάτων.


makeleio


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

1 σχόλιο:

  1. Διάλογος συνταξιούχων διπλωματών Μονόπρακτο θεατρικό έργο

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Ακούσατε στις ειδήσεις ότι η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ως αντισυνταγματική την αναδρομική από 1ης Αυγούστου 2012 περικοπή των συντάξεών μας;

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Β’ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Ναι, το άκουσα. Επομένως δεν έχουμε πλέον πρόβλημα και έτσι δεν έχουμε ανάγκη το βλάκα το συνάδελφο που κίνησε τη διαδικασία υποβολής Εφέσεων στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τη δικαστική ακύρωση των περικοπών που μας ήρθαν με τη μορφή «Αναπροσαρμογής Σύνταξης» με σημειώματα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ


    Ευτυχώς που δεν του είχαν πληρώσει και οι εν ενεργεία συνάδελφοί μας το 8% του επιδόματος υπηρεσίας αλλοδαπής που του χρωστάγανε. Χα, χα, χα, την πάτησε ο βλάκας!

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Β’ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Και ευτυχώς που δεν του είχε πληρώσει και το Δημόσιο ούτε ένα Ευρώ αποζημίωση από τα 130.000 που του είχε ορίσει ως αποζημίωση το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με την τελεσίδική του απόφαση στη δίκη περί Αστικής Ευθύνης του Δημοσίου, για τις πράξεις και παραλείψεις του Υπουργείου Εξωτερικών στην περίοδο 2001-2006.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Φτηνά τη γλυτώσαμε. Θα του γίνει μάθημα. Κανένας άλλος δεν θα μας αυθαδιάσει στο μέλλον.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Β’ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Εμείς οι διπλωμάτες είμαστε ανίκητοι.

    ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Όμως αγαπητοί συνάδελφοι, κάνετε λάθος. Αυτό που έβγαλε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δεν είναι απόφαση, αλλά γνωμοδότηση. Και η γνωμοδότηση ποτέ δεν είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Α, όχι, αυτό είναι απαράδεκτο. Τι κράτος δικαίου έχουμε;


    ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ελεγκτικό Συνέδριο βγάζει γνωμοδοτήσεις για νομοσχέδια της κυβέρνησης, αφού αυτή είναι μια διαδικασία που την ορίζει το Σύνταγμα. Όμως, όπως έχει δείξει η δικαστική πρακτική, οι ίδιοι δικαστές σε άλλα διαστήρια όπως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλιώς εκφράζονται όταν γνωμοδοτούν και αλλιώς εκφράζονται όταν δικάζουν.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Αυτό είναι τρομερό. Εμείς δεν έχουμε πείρα στη δικαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Ξέρουμε μόνο να κάνουμε εισηγήσεις στον Υπουργό Εξωτερικόν. Επομένως έχουμε ανάγκη το συνάδελφό μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων για να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Β’ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Αλλά συγχρόνως ο συνάδελφός μας αυτός πρέπει να μην πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτά τα λεφτά που δικαιούται, λ.χ. από το μέρισμα 8% του επιδόματος αλλοδαπής

    ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Και ο συγκεκριμένος αυτός συνάδελφός μας έχει μουλαρώσει τώρα και έχει παραιτηθεί.

    ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α’ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ

    Τη βάψαμε! Δεν θα πάρουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο