Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
«Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»
 Κύριοι
Τα Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Βοιωτίας «Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» καταγγέλλει και καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν μέρος μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου 19-1-2013 στο γήπεδο Λεύκτρων μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ – Α.Ο. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ.
Η ανεπίτρεπτη συμπεριφορά παράγοντα της ομάδας του Α.Ο. Παμβαγιακού που επιτέθηκε φραστικά αλλά και βιαιοπράγησε κατά του Α’ Αντιπροέδρου του Συνδέσμου μας κ. Ευάγγελου Φράγκα (προπονητή του Α.Ο. Επαμεινώνδα Λεύκτρων) πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται σήμερα με το ποδόσφαιρο.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγήν τέτοιων φαινομένων στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.
Αφορμή των επεισοδίων δόθηκε από την διαιτητή του εν λόγω αγώνα που δεν τήρησε τους Κανονισμούς προκαλώντας το φίλαθλο αίσθημα, επιτρέποντας σε τιμωρημένο παράγοντα να παραμείνει εντός αγωνιστικού χώρου και μάλιστα τον ανέχθηκε σε βαθμό κακουργήματος αφού ήταν να προκλητικός σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.
Τονίζουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Σύνδεσμός μας θα προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να προστατέψει τα μέλη του, από τέτοιου είδους συμπεριφορές και ευελπιστεί ότι θα έχει στο πλευρό του την διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ.Βοιωτίας
                                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Καντάς Η. Ιωάννης                                                Λέντας Κ. Ευάγγελος




Θάρρος των Βοιωτών

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο