Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΜΕ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου επισκέφτηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Τέρενς Κουίκ, στα πλαίσια των προσυνεδριακών συναντήσεων του κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγγίζουν τον Δήμο Θηβαίων, μεταξύ των οποίων οι μειώσεις στις επιχορηγήσεις, με τον κ. Δήμαρχο να τονίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή για να ανταπεξέλθει ο Δήμος στις υποχρεώσεις του απέναντι στους προμηθευτές του, στους υπαλλήλους του και φυσικά στους δημότες.

Ο κ. Δήμαρχος έθεσε επίσης υπόψη του κ. Κουίκ το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή, όπως και τα προβλήματα με τους Τσιγγάνους που διαμένουν στη συνοικία Πυρί Θηβών.

Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα του Νοσοκομείου Θηβών, ζητώντας να γίνουν ενέργειες για την πρόσληψη συμπληρωματικού διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τονίζοντας όλες  εκείνες τις παραμέτρους για την αναβάθμισή του.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για τη δημιουργία του Δικτύου Πόλεων-Δήμων με Λίμνες, θέτοντας το θέμα των ανταποδοτικών από τις λίμνες Υλίκη και Παραλίμνη, τα οποία μέχρι σήμερα δεν λαμβάνει ο Δήμος, αν και οι δύο αυτές λίμνες, που αποτελούν ταμιευτήρες της Αθήνας, ανήκουν στην περιοχή του.

Αναφορά έγινε επίσης και στο ζήτημα της Ανατολικής Παράκαμψης Θηβών αλλά και στις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να διατηρηθούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες της πόλης των Θηβών, που κινδύνευαν από το σχέδιο των συγχωνεύσεων.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο