Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Aκροαριστεροί απειλούν την δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Η.Κασιδιάρη.

Θύμα μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης, με εμετικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις, απειλές και ειρωνείες, έπεσε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου από εκατοντάδες χρήστες του facebook και του twitter.

Η δημοσιογράφος κλήθηκε ως μάρτυρας στη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη και η κατάθεσή της θεωρείται ότι βοήθησε τη θέση του χρυσαυγίτη βουλευτή. Την κατηγορούν ως φασίστρια και χρυσαυγίτισσα, με φράσεις και χαρακτηρισμούς που κάθε άλλο παρά σε δημοκρατική συμπεριφορά παραπέμπουν. Κι όμως, πρόκειται για την ίδια δημοσιογράφο, που πρώτη είχε αντιδράσει στο άκουσμα του περίφημου «εγέρθητο» το βράδυ των εκλογών του περασμένου Μαΐου.

Η κ. Αλεξίου είχε αντιδράσει και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνέντευξη Μιχαλολιάκου ακολουθούμενη από άλλους δημοσιογράφους.

Ο τρόπος με τον οποίον της επιτέθηκαν αποδεικνύει περίτρανα το πόσο υποκριτές είναι κάποιοι που  επειδή φοράνε περιστασιακά στη ζωή τους τη μάσκα του προοδευτικού,νομίζουν ότι δεν θα γίνουν ποτέ αντιληπτοί..ότι έχουν άκρως φασιστικές αντιλήψεις.

«Μάρτυρας υπεράσπισης στον Κασιδιάρη μωρή ξεφτιλισμένη ε; Καλά δεν νομίζω ότι κάποιος σοβαρός άνθρωπος περίμενε κάτι καλύτερο από σένα...
Μπάνιο στις ροχάλες απ' όπου κι αν περνάς» γράφει κάποιος στο facebook.

Mία γυναίκα έχει ποστάρει: «Αϊ στο διάολο φασιστομίασμα του κερατά!! Βρωμερό σκουλήκι!!!!».

Και λίγο αργότερα επανέρχεται με παρόμοιους χαρακτηρισμούς:
«Γιατί σας κάνει εντύπωση βρε παιδιά!! υπερυψωμένο πισινό βλέπω σε στάση έρποντος ασπόνδυλου στη φωτό του προφίλ...». Στο ίδιο ύφος - και ήθος - και μία άλλη ανάρτηση: «ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ».
Κάποιος άλλος τουιτάρει: «Υπερασπίστρια Ναζί». 






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο