Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ BARILLA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ


Επίσημη διάψευση από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη  για τα ανακριβή δημοσιεύματα που αποδίδουν στην Barilla Hellas αίτημα μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα


Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, διέψευσε ότι η Barilla Hellas  έθεσε αίτημα μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.

Ο κ. Δημήτρη Σταυρόπουλος στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή «Οι Αντίθετοι» του Αlpha 989 «φωτογράφισε» την Barilla Hellas  αναφερόμενος σε δημοσίευμα που αφορά στη συνάντηση του Υπουργού με εκπροσώπους των πολυεθνικών, κατά την οποία διατυπώθηκε αίτημα από  «εκπρόσωπο πολυεθνικής εταιρείας από το εξωτερικό που ειδικεύεται στα ζυμαρικά» για μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.

Απαντώντας στον κ. Σταυρόπουλο, ο Υπουργός απάντησε κατηγορηματικά «Δεν ειπώθηκε από κανέναν ότι πρέπει να μειωθεί ο κατώτατος μισθός»… «Ήμουν αυτόπτης μάρτυς. Δεν αναφέρομαι στη διάψευση μόνο της εταιρείας, προσθέτω και τη δική μου μαρτυρία. Δεν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση».

Η Barilla Hellas επαναλαμβάνει ότι ουδέποτε διατύπωσε ή εξέφρασε απόψεις που σχετίζονται με τη μείωση μισθών στην Ελλάδα και δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι απόψεις αυτές όχι μόνο δεν την αντιπροσωπεύουν αλλά τη βρίσκουν απολύτως αντίθετη.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό, σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, πολυεθνικές ή εγχώριες, δίνουν τη μάχη τους όχι μόνο για να διατηρήσουν αλλά και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας ενισχύοντας την ανάπτυξη, να λοιδορούνται μέσα από ανεύθυνα και ψευδή δημοσιεύματα που αποπροσανατολίζουν τις προσπάθειες ανασύνταξης της οικονομίας της χώρας.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο