Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

«ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε το Κίνημα στη σημερινή (9/3/2013) Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών.

Μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση η οποία εψάλλει στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πρώην σχολές ΕΛ.ΑΣ.), κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας σε Ερώτηση δημοσιογράφου ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Στη δημοσιογραφική μου καριέρα έχω διαχειριστεί πολλές φορές τις εν ψυχρώ δολοφονίες αστυνομικών την ώρα του καθήκοντός τους.

Επανειλημμένα στάθηκα απέναντι στην απαράδεκτη νοοτροπία των δήθεν κουλτουριάρηδων και προοδευτικών να μην έχουν το σθένος να πουν έστω και μία λέξη συμπάθειας για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στην ώρα του καθήκοντος και για τις οικογένειές τους που άφησαν πίσω.

Είναι όλα αυτά τα εξαμβλώματα της πολιτικής και όχι μόνο, που μονίμως ρίχνουν το ανάθεμα στους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» όταν εκτελούν εις το ακέραιο αυτό που τους ανέθεσε η Ελληνική Δημοκρατία:

Να υπερασπίζονται την τάξη, την ασφάλεια και την προστασία του Έλληνα πολίτη.

Αυτά τα έλεγα ως δημοσιογράφος από το μικρόφωνο του κάθε Μέσου που εργαζόμουν, αυτά θα συνεχίσω να λέω και από τη θέση του Έλληνα Βουλευτή.

Βεβαίως, για όλα αυτά τα θύματα, η Ελληνική Πολιτεία δεν επεφύλαξε για τους ίδιους και τις οικογένειές τους ούτε το μίνιμουμ που τους έπρεπε.

Ελπίζω κάποια μέρα η θυσία τους να βρει αντίκρισμα.

Στη δική μου τη συνείδηση, πάντως, είναι το τρανό παράδειγμα του καθήκοντος.

Αθάνατοι και αιωνία η μνήμη τους».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο